Instagram TV Videoları Nasıl İndirilir?

0
391

Instagram TV Videoları Nasıl İndirilir
Instagram, kullanıcıları için diğer sosyal medya platformanlarında bulunan video izleme yada TV içeriği üretmeleri için bildiğiniz gibi Instagram TV (IGTV) özelliğini duyurmuştu. Bu platformda yayınlanan çekilen videoları indirmek istiyorsanız bu yazımızı inceleyebilir ve Instagram TV (IGTV) videoları nasıl indirilir görelim..

Instagram TV (IGTV) çekilen videolar dikey videolar olarak yayınlanıyor ve bu durumu Instagram bu formatta video paylaşmalarını istiyor. Instagram TV (IGTV) videolarını indirmek ve video arşivinize kaydetmek istiyorsanız bu işlem için ek bir araç kullanmanız gerekmektedir. Instagram TV (IGTV) indirmek için ise IGTV Downloader uygulamasını kullanarak indirme işlemini yapabilirsiniz.

Instagram
Instagram
Developer: Instagram
Price: Free
Video Downloader for IGTV
Video Downloader for IGTV

1- Instagram TV (IGTV) video indirmek için ilk olarak IGTV yayınına ait olan bağlantıyı kopyalamanız gerekmektedir.

2- Kopyaladığımız bağlantıyı ana sayfadaki alana yapıştırıp Search butonuna tıklıyoruz.

3- Kısa süre sonra bağlantısını aldığınız video indirilmiş olacaktır. İndirme hızı internet bağlantınıza bağlıdır ve her cihazda izleyebileceğiniz şekilde MP4 formatında olacaktır. Sadece bu program ile değil farklı programlar kullanarak da video indirme işlemi yapabilir ve kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikTeamviewer Nasıl Kullanılır?
Sonraki İçerikSamsung Galaxy J4 Core Güncelleme Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz