Swarm’da Arkadaş Olmayanların Check in Görebilirmiyiz

0
10539

Swarm Nedir?

7’den 70’e herkesin gözdesi olan Swarm uygulamasıyla bulunduğunuz yeri bildirerek, yakınınızdaki arkadaşlarınızı bulup onlarla iletişime geçebilmeniz mümkün. Arkadaşlarınızın nerede olduklarını merak ediyorsanız ya da bulunduğunuz bölgeye hangi arkadaşlarınız yakın bilmek istiyorsanız Swarm aracılığıyla, uzaklık mesafesine kadar kolayca öğrenebiliyorsunuz. Daha önceden Foursquare uygulamasıyla yer bildirimi yapabiliyor, mekanlara tavsiyeler bırakabiliyorduk. Ancak daha sonra Foursquare, check-in işini Swarm’a devretti ve Foursquare uygulamasını da mekan tavsiyesi aracı olarak kullanıcıların beğenisine sundu.
Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:Swarmda arkadaşım olmadıı halde benim checkinlerimi görebilirlermi yani görme imkanımız varmı ?
Uygulamayı Foursquare hesabınızla, mail adresinizle ya da Facebook hesabınızla kullanabiliyorsunuz. Eğer daha önceden Foursquare kullandıysanız, yeniden kaydolmanıza gerek kalmadan o hesabınızla giriş yapıp kullanmaya başlayabilirsiniz.
Swarmda arkadaş olmadan kimse kimseyi göremiyor.Yani karşılıklı olarak eklerseniz arkadaşlarınız check in yaptığında görebilirsiniz.Yani check in yaptığında nerede olduğunu,paylaştığı resimleri,etiketlediği yani kimlerle olduğunu görebilirsiniz.

Önceki İçerikSamsung Galaxy S4 Telefonum Şarj Olmuyor
Sonraki İçerikSwarm’da yeni bir mekan nasıl eklenir?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz