Samsung Galaxy S4 Telefonum Şarj Olmuyor

0
1478

sarj-olmuyor-cep-telefonum
Soruyu Gönderenin Adı : RUMEYSA / Mail Adresi :

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Samsung S4 cep telefonum var ve telefonum şarj oluyor.Şarj aletini değiştirdim ama halen olmuyor ne yapabilirim?

Cevap : İlk olarak şöyle söyliyim eğer garantisi varsa garanti kapsamında yaptırmanızda fayda var.Büyük ihtimal garantide servis ücreti alacaklardır ama garanti kapsamsında yapıldığı için ileride çıkacak sorunlar için önlem almış olabilirsiniz.

arıza sebebi ise şarj soketinden yapıyor olabilir.Yani cihazı şarja bağladığınız bağlantı noktasında soketin kırılmasıyla oluşan bir sıkıntıdır.

Diğer bir durum ise garanti süresi 10-15 gün arasında değişmektedir.Eğer süre sizin için uzun ise teknik servis yardımı alabilirsiniz.Bu işi iyi ve güvenli bir şekilde yapabilecek bir iş yerinden ücretli olarak yaptırabilirsiniz.Bunun maliyeti ise 30-50 TL arasında değişmektedir.

Tabi bizim size tavsiyemiz kesinlikle garanti kapsamında yapılmasıdır..

Önceki İçerikFacebook Bildirim Ayarları Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikSwarm’da Arkadaş Olmayanların Check in Görebilirmiyiz
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz