Spotify Çalma Listesini Youtube Muzik Aktarma

0
397

Spotify Çalma Listesini Youtube Muzik Aktarma
Son zamanlarda en çok kullanılan online müzik platformu Spotify olarak görülmektedir. Tabi bu sektör sürekli ileri gittiği için bazı büyük firmalarda bu alanda kendilerini geliştirmeye devam etti diyebiliriz. Spotify sonrası ise yeni uygulamalardan biriside YouTube Music uygulaması oldu. Genel olarak Spotify uygulamasından daha fazla şarkı içeriğine sahip olan uygulamada görsel olarak biraz daha farklı ama işleyiş olarak neredeyse aynı sistem kullanılmaktadır. Eğer sizde Spotify hesabınızı kapatıysanız ve yeni bir deneyim olarak Google tarafından piyasaya sürülen ve daha fazla müzik çeşidine ulaşmak istiyorsanız Youtube Music uygulamasını deneyebilirsiniz. Peki Spotify çalma listenizi Youtube Music aktarmak istiyorsanız yüde 95 başarı sağlayabileceğiniz TuneMyMusic sitesini deneyebilirsiniz.

İlk olarak kaynak olarak siteye giriş yapınız ve seçimini yapınız. Yukarıda bulunan hızlı seçim olarak anasayfada görülen bölümdür. Diğer bir seçim ise istediğiniz kanaldan seçim yaparak devam etmenizi sağlayan bölümdür.


Daha sonra ise karşınıza gelen ekranda Spotify için gerekli linkinizi sizden isteyecektir. Burada en iyi durum ise sizden bazı izinler isteyerek kullandığınız hesapları otomatik olarak site isteyecektir ve kullanıcı adınızı ve şifreniz için izin üzerinden otomatik olarak yoluna devam etmesi olacaktır.

Daha sonra kısa süre olarak beklemelisiniz. Müzik sayınız ne kadar fazla ise online olarak yaptığını için biraz yavaş olabilir. İnternet hızınıza bağlı olarak işlem devam etmektedir.

Burada bazı kayıplar yaşanabilir. Kullandığınız uygulama üzerinde bulunan şarkılar diğer uygulamada bulunmayabilir ve yukarıdaki görselde olduğu gibi 3 parça bulunamadı gibi listelerinde eksiklikler yaşanabilir.

Diğer bir durum ise listeler aktarılırken yavaşlamalar olabilir ve bu internet hızınız ile alakalı bir durumdur. Bu durum üzerinden giderken ise sabırla beklemenizde fayda var diyebiliriz.

Önceki İçerikMeizu X8 Ekran Görüntüsü Alma
Sonraki İçerikeFootbal PES 2020 Sistem Gereksinimleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz