Sony PlayStation 4 Ne Zaman Çıkacak?

0
890

PlayStation 3′ün Move oyunlarıyla beraber yeniden yükselişe geçtiği şu dönemde, dedikodulara göre bazı yapımcılar PlayStation 4 için ayağa kalktı. Develop-online.net adresinin yaptığı habere göre, henüz isimleri açıklanmayan bazı yapımcı firmalar, PlayStation 4 için oyun geliştirmeye başladı!

Eğer iddialar doğruysa, 2014′ten önce satışa sunulacağı tahmin edilen yeni PlayStation için oyunlar geliştiriliyor ise, şimdilerde bazı yapımcıların elinde PS4′e muadil bir sistemin olması söz konusu. Konuyla ilgili yazılı açıklama yapmayan Sony’den bir yetkili dedikoduları yalanlasa da, Xbox 720 seslerinin yükseldiği şu günlerde, Sony cephesinin hareketsiz kalması mümkün görünmüyor.

Bir diğer iddia da Xbox 720′nin mağazalara dağıtılacağı dönemi işaret ediyor. Henüz resmiyet kazanmayan bilgilere göre 2013′ün ilk haftası yeni Xbox ile tanışacağız.

Önceki İçerik2012de Çıkacak Araba Modelleri
Sonraki İçerikKurbanlık Fiyatları Ne Kadar?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz