Samsung Galaxy S3 İle Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

0
1603

Samsung Galaxy S III (GT-I9300), Samsung şirketi tarafından tasarlanan, geliştirilen ve pazarlanan Android işletim sistemli bir akıllı telefondur. Galaxy S III, 2012 yılında Londra’da düzenlenen Unpacked 2012 etkinliğinde tanıtılmıştır. Çakıl Mavisi ve Beyaz renkleriyle satışa sunulmuştur. Galaxy S II’nin halefi, Galaxy S4’ün selefidir.
Galaxy S III, selefinden farklı olarak daha oval ve daha yassı bir kasaya, yaklaşık %25 oranında daha büyük ekrana, %41 daha keskin yazılara ve 0.1mm daha ince bir tasarıma sahiptir.

Galaxy S III’te, selefinden farklı olarak çift-çekirdekli bir işlemcinin yerini dört-çekirdekli işlemci almıştır. 200 MHz daha hızlıdır. 2.4 kat daha yüksek çözünürlüğe sahip Galaxy S III’te NFC de mevcuttur. Selefinden %20 ila %37 arasında daha yüksek batarya seviyesine sahiptir. Ayrıca Bluetooth 3.0’ın yerini Bluetooth 4.0 almıştır.

Samsung Galaxy S3 Teknik Özellikleri
-4.8 inç Super AMOLED Corning Gorilla Glass 2 (720×1280 Çözünürlük, 306ppi (Piksel Yoğunluğu)
-Kamera 8 MP Arka Kamera (1080p Video Kayıt)
-1.9 MP Ön Kamera (720p Video Kayıt)
-İşletim sistemi Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich (İlk)
-Android 4.3 Jelly Bean (Son)
-CPU 1.4 GHz Dört-Çekirdekli Cortex-A9
-Hafıza 1 GB RAM
-16 / 32 / 64 GB Telefon
-64 GB’a kadar MicroSD

Genel olarak android cihazlar arasında benzer özellikleri arasında bildiğiniz gibi ekran görüntüsü alma özelliği bulunmaktadır.Tüm akıllı cihazlarda standart olarak belirlenen bu özellik her cihazda olduğu gibi aynı şekilde yapılmaktadır.

Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Samsung Galaxy S3 almak için cihazda bulunan Home Tuşu ile beraber Yan tarafta bulunan Kilit Tuşuna aynı anda kısa süre basını.Daha sonra ise resim çekme sesini duyacaksınız ve işlem tamamlanmış olacaktır.Bu çektiğiniz ekran görüntüsünü ise galeri bölümünden Screenshot klasörüne kayıt ederek işlemi tamamlayacaktır.

Önceki İçerikTürk Telekom Arena Galatasaray Stadyumu
Sonraki İçerikSamsung Galaxy C7 Ekran Görüntüsü Almak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz