Samsung Galaxy C7 Ekran Görüntüsü Almak

0
5277

Samsung firmasının son olarak ürettiği ve piyasaya çıkardığı akıllı cihazlardan biriside ülkemizde de satışa sunulan Samsung Galaxy C7 modelidir. Eski modellere göre daha hızlı ve farklı bir yapısı olan cihazda yazılımsal olarak da Android OS, v6.0.1 (Marshmallow) ile beraber geliyor ve kullanıcıları için fark yaratıyor diyebiliriz. Android işletim sistemine sahip cihazlarda kullanıcılarının kolaylığı sağlayan yada onlar için daha farklı özellikler sunmak için her zaman farklı özellikler bulunmaktadır. Bu özellikler İOS cihazlarda da bulunmaktadır ama bu kişiselleştirme durumu Android işletim sistemine sahip cihazlarda da daha fazla görülmektedir. Bu özelliklerden biriside tüm android işletim sistemine sahip cihazlarda da olan Ekran Görüntüsü Alma özelliğidir.

-5.7 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü Super AMOLED
-Snapdragon 625 (14nm) işlemci
-4GB RAM ve 32/64GB dahili depolama
-Telefonun ön ve arka kamerası f/2.0 lense
-3.300 mAh Batarya
-Hızlı Şarj 3.0
-NFC, Bluetooth 4.2 ve 4G LTE

Samsung Galaxy C7 Ekran Görüntüsü Almak

Samsung Galaxy C7 modelinde ekran görüntüsü alma işlemi kolay ve basit bir işlemdir. Ekran görüntüsü işlemi o anda ekranda hangi görüntü varsa belirli tuşlara kombine bir şekilde basarak ekrandaki görüntünün telefonunuza kaydedilmesini sağlar ve aha sonra bu görüntüyü istediğiniz kullanabilir yada paylaşabilirsiniz.

Ekran görüntüsü işlemi için ise Home tuşu yani orta tuş ile Power Tuşu yani açma kapatma tuşuna aynı anda basarak ekran görüntüsünü alabilir ve ekran görüntüsünün kaydedilmesini sağlayabilirsiniz.

Önceki İçerikSamsung Galaxy S3 İle Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
Sonraki İçerikSamsung Galaxy A5 (2017) Ekran Görüntüsü Alma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz