Samsung Galaxy J7 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır

0
13468

Samsung firmasının yeni cihazları arasında olan Galaxy J7 özellikleriyle ve bütçesiyle diğer cihazlara göre daha düşük bir performans sergiliyor.Tabi diğer samsung cihazlar gibi Galaxy J7’de Android işletim sistemine sahip olduğu için genel özellikleri neredeyse aynı yani yazılımsal özellikleri benzerlik göstermektedir.Genel olarak fiyatını belirleyen bildiğiniz gibi teknik özellikleridir.Cihazın teknik özelliklerine gelecek olursak aşağıdaki gibi sıralanmıştır..

Samsung Galaxy J7 teknik özellikleri
Ekran: 5.5 inç HD Super Amoled ekran
Kalınlık/ Ağırlık: 7.5 mm / 171 gram
İşlemci: Exynos 7580
Grafik İşlemci: Mali-T720
RAM: 1.5 GB
Depolama: 16 GB (microSD kart ile 128 GB)
İşletim Sistemi: Android 5.1 Lollipop
Ana Kamera: 13 Megapiksel
Ön Kamera: 5 Megapiksel
Batarya: 3000 mAh

Genel olarak android cihazlar arasında benzer özellikleri arasında bildiğiniz gibi ekran görüntüsü alma özelliği bulunmaktadır.Tüm akıllı cihazlarda standart olarak belirlenen bu özellik her cihazda olduğu gibi aynı şekilde yapılmaktadır.

Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Samsung Galaxy J700 ( J7 ) almak için cihazda bulunan Home Tuşu ile beraber Yan tarafta bulunan Kilit Tuşuna aynı anda kısa süre basını.Daha sonra ise resim çekme sesini duyacaksınız ve işlem tamamlanmış olacaktır.Bu çektiğiniz ekran görüntüsünü ise galeri bölümünden Screenshot klasörüne kayıt ederek işlemi tamamlayacaktır.

Önceki İçerikSamsung Galaxy E5 Ekran Kilidi Kırma
Sonraki İçerikDalyan Yol Tarifi – Dalyan’a Nasıl Gidilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz