Samsung Galaxy E5 Ekran Kilidi Kırma

0
11115

Samsung Galaxy E5 Ekran Kilidi Kırma
Diğer Android telefonlarda olduğu gibi Samsung Galaxy E5 modelinde de yavaşlamalar,yada desen kilidini unutmalar gibi sorunlar ile karşılaşabilirsiniz.Bu gibi durumlarda cihazı sıfırlamaktan başka çareniz maalesef yok ve cihaza format atmalısınız.Neredeyse her modelde format atma işlemi aynıdır.Sadece değişen tuşların yeri olacaktır.Samsung Galaxy E5 format atma işlemine başlamdan önce ise cihazın şarjını kontrol etmelisiniz.Şarj durumunuz en az yüzde 50 olmasına dikkat ediniz.Aksi halde cihazın format işleminde kapanma durumunda kalıcı hasarlar olabilir hatta cihazınız açılmayabilir.

Samsung Galaxy E5 Teknik Özellikleri
5 inç boyutunda Super AMOLED ekrana yer verilen Galaxy E5’in özelliklerine baktığımızda, Galaxy E7 Mini gibi görünüyor.

1.5 GB RAM ve 16 GB dahili hafızanın yer aldığı Galaxy E5, 64 GB kadar MicroSD kart desteğine desteğine sahip.

Full HD video çekebilen 8 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera bulunan Galaxy E5’te de LED flaşa yer verilmiş.

1.2 Ghz hızında 4 çekirdekli 64 Bit Snapdragon 410 işlemcinin bulunduğu Galaxy E5’te Adroid 4.4.4 KitKat ve Touchwiz yer alıyor.

Galaxy E7’de olduğu gibi ultra güç tasarrufu ve çoklu pencere özellikleri bulunan Galaxy E5’te, 2400 mAh boyutunda batarya bulunuyor.

1-Cihazınızı Kapatınız
2-Sesi Yükselt + Home tuşlarına basılı tutarken Açma (Power) tuşuna basınız ve Samsung Logosu geldiği zaman tuşları bırakınız.
3-Karşınıza gelen yeni ekranda ” Wipe data/factory reset ” seçeneğine ses tuşları ile geliniz ve Power tuşu ile onaylayınız.
4-Daha sonra ise gelen son ekrandan ” reebot system now ” bölümüne Power tuşu ile onaylayınız.

galaxy-e5-desen-kilidi

Format atma işlemi bitecektir ve kısa süre sonra telefonunuz açılacaktır.Bu işlemden sonra telefonunuzda bulunan tüm bilgiler silinecektir.Şarj durumunuz en az yüzde 50 olmasına dikkat ediniz.Aksi halde cihazın format işleminde kapanma durumunda kalıcı hasarlar olabilir hatta cihazınız açılmayabilir.

Önceki İçerikTürk Telekom Mobil İnternet Kesintisi Var
Sonraki İçerikSamsung Galaxy J7 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz