Samsung Galaxy J7 Core Google Hesabı Açmak

0
1159

Samsung Galaxy J7 Core Google Hesabı Açmak
Google Play (eski adı Android Market), Google’nin Android işletim sistemi için geliştirdiği bir paket yöneticisi ve elektronik medya dağıtım/satış platformudur. Kullanıcılara Android SDK ile geliştirilen ve Google üzerinden yayınlanan uygulamalara göz atmasına ve indirmesine olanak tanır ve Android işletim sisteminin resmi uygulama mağazası olarak hizmet vermektedir.

Müzik, film, kitap, Android için uygulamalar ve oyunlar için çevrim içi satış hizmeti ve aynı zamanda bir de Cloud ortam oynatıcısı içerir. Bu servise web üzerinden, Android’lerde Play Store telefon uygulamasından ve Google TV’den ulaşılabilir.Satılan içeriklere de tüm bu uygulama ve platformlardan erişilebilir.Google Play, müzik, dergi, kitap, film ve televizyon programları sunan bir dijital medya mağazası sunmaktadır. 11 Mart 2015’te ayrı bir çevrimiçi donanım satıcısı olan Google Store’nin piyasaya sunulmasına kadar Google donanım aygıtlarını satın alma teklifinde bulundu. Uygulamalar ücretsiz olarak veya bir maliyetle Google Play aracılığıyla kullanılabilir. Uygulamayı Play Store mobil uygulaması aracılığıyla doğrudan bir Android veya Google TV cihazına indirilebilir veya bir cihaza Google Play web sitesinden dağıtabilirsiniz.

Samsung firmasının son zamanlarda en çok sattığı cihazlardan biriside Samsung Galaxy J7 Core modelidir. Bu model sayesinde ucuz maliyeti ve performans ile kullanıcıları ile tekrar barıştı diyebiliriz. Samsung Galaxy J7 Core modelinden sonra ise yeni J serisi cihazda piyasaya çıktı. Bildiğiniz gibi Samsung marka cihazlarda Android işletim sistemini kullanmaktadır. Android işletim sistemini sahip cihazlarda ise Google Play hesabı açılarak oyun ve uygulama indirerek cihazımızı kullanabiliriz.

Önceki İçerikYeterli Depolama Alanı Yok Sorunu Nasıl Çözülür?
Sonraki İçerikLetgo Profil Ayarları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz