Letgo Profil Ayarları

1
14149

Letgo Nedir
letgo ile kullanmadığın eşyalarını satarak kolayca para kazanabilir veya milyonlarca ürünü çok uygun fiyatlara alabilirsin. Elektronik ürünler, oyunlar, kıyafetler, arabalar, mobilya, dekorasyon ve çok daha fazlası letgo’da seni bekliyor. Hürriyet, HaberTürk, Posta ve Webrazzi haberlerinde letgo’ya yer vermiştir. Google tarafından ”2016’nın en iyi uygulamaları”ndan biri olarak seçildi.
Letgo Profil Ayarları
Letgo üzerine birçok ayar bulunmaktadır. Bu konumuzda Profil Ayarlarını anlatmak istiyoruz.  Bu ayarlar Letgo uygulamasını kullanmanızı sağlayan ayarlardır.

letgo: İkinci El Al ve Sat
letgo: İkinci El Al ve Sat
Developer: letgo
Price: Free

Letgo Profil Ayarları

1- İsim bölümünden uygulama üzerinde kullanacağınız isminizi göstermektedir. Buradan isim bölümü ayarlayabilir ve düzenleyebilirsiniz. Eğer Facebook üzerinden bağlantı kurduysanız otomatik olarak Facebook üzerinde kullandığınız isim burayada yansıyacaktır.
2- E-Posta bölümünden kullandığınız mail adresinizi düzenleyebilirsiniz. Yukarıdaki anlattığımız kural burası içinde geçerlidir. Yani Facebook üzerinden bağlantısını oluşturursanız E-Posta adresinizide buraya uygulayacaktır.
3- Konum ayarları üzerinden size ait olan yer bildirimi görülecektir. Buradan kendi yer bildirimizi yapabilir ve ayarlayabilirsiniz.
4- Şifre işlemi ise Letgo giriş işlemlerinizi şifre değiştirme işlemini yapabilirsiniz. Güvenilir bir şifre oluşturarak devam edebilirsiniz.
5- Reklam Bildirimleri ile karşınıza çıkan reklamları kapatabilir ve ayarlayabilirsiniz.

Önceki İçerikSamsung Galaxy J7 Core Google Hesabı Açmak
Sonraki İçerikSamsung Galaxy S8 Güncelleme Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz