Samsung Galaxy S8 Güncelleme Nasıl Yapılır

0
2560

Samsung Galaxy S8 Güncelleme Nasıl Yapılır
Geçtiğimiz günlerde bildiğiniz gibi Samsung firması yeni modeli olan Samsung Galaxy S8 modelini tanıttı ve satışa sundu. Samsung Galaxy S8 modeli Andorid 7.0 güncellemesi ile beraber geliyor. Yani güncelleme işlemini yapmadan yeni sürümü olan Android 7.0 ile geldi ve yeni bir arayüz ile kullanıcıları ile buluştu. Bu arayüz diğer arayüze göre daha stabil ve hızlı bir arayüz olarak geldi. İlk olarak kullanıcı tepkileri farklı olsada zamanla alışan bir kullanıcı kitlesi olarak karşımıza geldi.

Samsung Galaxy S8 özellikleri
– Ekran: 5.8 inç, 1440 x 2960 piksel, Super AMOLED, Gorilla Glass 5
– İşlemci: Exynos 8895 ( 4 x 2.5 GHz Exynos M2 + 4 x 1.7 GHz Cortex-A53 )
– Grafik Birimi: Mali G71
– RAM: 4 GB RAM
– Depolama: 64 GB GB depolama alanı, microSD destekli
– Arka Kamera: 12 Megapiksel f/1.7, 26mm lens, OIS
– Ön Kamera: 8 Megapiksel f/1.7, 22mm lens
– Pil: 3000 mAh
– İşletim Sistemi: Android 7.0 Nougat, Yenilenmiş TouchWiz
– Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 5, NFC, USB Type-C
– Boyut ve ağırlık: 148.9 x 68.1 x 8 mm – 155 gram

Bu konumuzda Samsung Galaxy S8 modelini Wifi yada Gsm operatörü üzerinden OTA güncellemesi nasıl yapılır onu anlatmak istiyoruz. Samsung Galaxy S8 yeni güncelleme işlemini internet bağlantınız üzerinden yapabilirsiniz. İnternet üzerinden yani OTA olarak yapmanızın tek sıkıntılı yanı internet kotanızı etkileyecek olmasıdır. Eğer Gsm operatörünüz üzerinden bu işlemi yaparsanız kotanız hızlı bir şekilde bitebilir.

1- Güncelleme işlemini Ayarlar>Yazılım Güncelleştirme bölümünden Güncellemeleri Manuel İndir şeklinde giriş yapabilir ve güncellemeleri kontrol edebilirsiniz.

Not : Güncelleme sırasında hiçbir şekilde internet bağlantınızı kesmeyiniz yada tuşlara basmayınız. Normal şekilde güncelleme işlemine devam etsin ve bitirmesini bekleyiniz.
2- İnternet bağlantısınız yani Wifi bağlantınız varsa 2. seçenek olarak Güncellemeri Otomatik İndir seçeneğini aktif hale getirerek güncellemeri yapabilirsiniz.

Güncelleme işleminden önce mutlaka yapmanız gereken birkaç işlem bulunuyor. Bunlar ilk olarak şarj durumunuz en az yüzde 50 olarak başlayınız. Daha sonra ise mutlaka yedekleme işlemini yapınız yani cihazdaki bilgilerinizi yedekleyiniz. Diğer bir işlem ise mutlaka Gmail hesap ismini ve şifresinizi unutmayınız… Bunlara mutlaka dikkat ediniz . Eğer hatalı bir durum olursa format atmak zorunda kalabilirsiniz ve cihazdaki tüm bilgileriniz silinebilir.

Önceki İçerikLetgo Profil Ayarları
Sonraki İçerikMac Bilgisayarlara Windows Nasıl Yüklenir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz