Samsung Galaxy J7 Assistive Touch Nasıl Kapatılır

0
6786

Samsung Galaxy J7 Assistive Touch Nasıl Kapatılır
Son zamanlarda android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda en çok satan ve tercih edilen model Samsung Galaxy J7 ve diğer serileri oldu diyebiliriz. Özellikleri ve maliyeti olarak uygun olan Samsung Galaxy J7 diğer markalara göre daha iyi diyebiliriz. Özellikle yeni güncellemleri alması kullanıcılar için tercih edilmesinde büyük rol oynadı diyebiliriz. Bu nedenle Samsung firması J7 için farklı serilerede yol açı ve üretmeye başladı. Son olarak ise Galaxy J7 2016, Galaxy J7 Prime ve Galaxy J7 2017 modelleride çıktı… Mobil işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda birçok özellik bulunuyor ve genel olarak özellikler ilk olarak Apple cihazlarda kullanılır ve yaygınlaşır. Daha sonra ise Android cihazlarda kullanılmaya başlanır. Bu özelliklerden biriside Assistive Touch özelliğidir. Assistive Touch özelliği ile cihaz üzerinde bulunan bazı özellikleri ana ekranda bir kısayol tuşu oluşturarak daha hızlı erişim sağlar..


Tabi bazı durumlarda bunu kapatmak isteyebilir ve özelleştirmek isteyebilirsiniz. Bu gibi durumlar için ise Ayarlar bölümünden işlemlerinizi yapabilirsiniz.


Aynı özelliği sadece Galaxy J7 değil yeni nesil Android 6.0 işletim sistemi ve üstü cihazlarda da yapabilir ve kullanabilirsiniz.

Samsung Galaxy J7 Teknik Özellikleri
Dünya genelinde Qualcomm Snapdragon 615 işlemcisini kullanan cihazın iki farklı versiyonu mevcut durumda. Galaxy J7, ülkemize Samsung’un kendi işlemcisi olan Exynos 7580 ile geldi. Grafik işlemci olarak Mali-T720 işlemcisini kullanan cihaz, 1.5 GB RAM’e ve 16 GB dahili depolamaya da sahip. Arkada 13 önde 5 megapiksel kamera kullanan cihazın en ilginç özelliklerinden biri ise ön kameranın flaşa sahip olması. Samsung Galaxy J7 modelinin en başarılı özelliği ise kesinlikle uzun pil ömrü. 3000 mAh’lık bataryaya sahip

Önceki İçerikcPanel Yeni Mail Hesabı Oluşturma
Sonraki İçerik50 – 100 TL Arası Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz