50 – 100 TL Arası Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi

0
1945

50 – 100 TL Arası Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi
Bluetooth Kulaklık teknolojinin gelişmesi ve işlerimizin yoğunlaşmasıyla kullanımı artan ve ihtiyaç durumuna gelen elektronik cihazlar arasındadır. Özellikle telefonla konuşurken elimizde telefonumuzun olmasını engelleyen ve bizi rahatlatan cihazlardan birisidir. Özellikle iş hayatımızda bir iş yaparken konuşmamızı sağlayan cihaz marka ve model olarak farklı özellikleri bulunmaktadır. Genel olarak olarak konumuzun başlığında olduğundaki gibi sizler için 50 – 100 TL Arası Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi için hangi modelleri satın alabilirsiniz ve kullanıcıların tercih ettiği Bluetooth Kulaklık marka ve modelleri nelerdir onları görelim..

1- Samsung HM1500 Bluetooth Kulaklık
Genel olarak piyasada en çok bulunan ve en çok satılan Bluetooth Kulaklık modellerinden birisidir. Tercih edilmesinin sebepleri arasında kullanım kolaylığı ve Samsung olması olarak gösterebiliriz. Bildiğiniz gibi bir ürün alırken halkımız olarak büyük firmalara bir ilgi gösteriyoruz ve farklı marka ve modellere açık olamıyoruz. Kablo boyu ve çift telefon desteği sunan Samsung HM1500 diğer rakiplerene göre bir adım daha her zaman önde diyebiliriz.
2- Jabra Bt2046 Bluetooth Kulaklık
Jabra Bt2046 Bluetooth Kulaklık ile asklı yada askısız bir kullanım sağlayan bir üründür. Jabra Bt2046 Bluetooth Kulaklık diğer kulaklık ile neredeyse aynı özelliklere sahiptir ve piyasada Samsung ürünlere göre daha az bulunabilir ama fiyat ve performans olarak gayet başarılı bir üründür. Genel olarak ise kullanıcı yorumlarında yer alan yorum şarj konusudur. Jabra Bt2046 Bluetooth Kulaklık neredeyse size 1 hafta kadar bir kullanım sağlamaktadır. Tabi bu süre yoğunluğa göre değişim gösterebilir.

3- Ttec Tone Bluetooth Kulaklık
Daha önceden Turkcell bayilerinde boy gösteren Ttec artık neredeyse tüm elektronik ürün mağazalarında satılmaktadır. Özellikle garanti kısmında iyi olduğu söylenen firmada batarya fiyatları yüksek ve garantili olarak satılmaktadır. Ttec Tone Bluetooth Kulaklık için genel olan yorumlar iyi olarak görülmektedir. Ttec Tone Bluetooth Kulaklık özellikleri ise Müzik dinleyebilme, Çift telefon desteği, Son aranan numarayı geri arama, USB kablo ile PC üzerinden şarj vb. birçok özelliği barındırıyor..
Bu ürünler dahada artabilir.. Biz sizler için piyasada en çok satılan ürünler arasında 3 tanesini seçtik ve özelliklerini açıkladık. Genel olarak 50 – 100 TL Arası Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi almak istiyorsanız konu altına yorumlar yapabilir.

Önceki İçerikSamsung Galaxy J7 Assistive Touch Nasıl Kapatılır
Sonraki İçerikVestel Venüs V3 5580 Yazılım Güncelleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz