Samsung Galaxy A8 Güncelleme

0
474

Samsung Galaxy A8 Güncelleme
Diğer işletim sistemlerinde olduğu gibi android işletim sistemlerinde de yenilikler yazılımlar güncelleme ile dağıtılmaktadır. Bu güncellemeler genel olarak ise internet üzerinden yapılabilir ve özellikle yüksek kapasiteli güncellemeler ise Wifi üzerinden yapılmalıdır. Güncellemeler sonrası telefonunuzda yazılımsal yenilikler değişiklikler olabilir ve farklı özellikler gelebilir. Bu gibi değişimler üzerinde sadece değişim değil geliştirilen özelliklerde gelebilir.

Genel olarak yapılan güncellemeler küçük bir güncelleme ise hatalar düzeltilecektir yada güvenlik yamalar üzerinden devam edebilir. Eğer farklı bir güncelleme gelecek ise genel olarak telefonunuz desteklemesi gerekebilir. Son zamanlarda konuşulan güncelleme ise Android 9.0 Pie güncellemesi olarak karşımıza gelecek.

Android güncelleme için bazı önlemler almanız yada güncelleme öncesi bazı ayarlamalar yapmanız gerekebilir. Bu güncelleme sonrası işlemleri birkaçını sıralayalım…

– Şarj durumunuzun en az yüzde 50 olması yada şarja takarak yapılmasında fayda var.. Son zamanlarda piyasaya çıkan akıllı telefonlarda düşük şarj durumlarında işlem yapmıyor ve şarja takmadan işlem yapmıyor.

– Mutlaka cihazınızda yeterli depolama alanız olması gerekmektedir. Aksi halde yükleme sırasında takılmalardan cihazınız açılmayabilir ve bilgilerinize zarar gelebilir. Bu gibi durumların sonunda ise cihazı sıfırlamanız gerekmektedir.

– Güncelleme sırasında cihaz üzerinden hiçbir tuşa basmayınız yada bataryasını çıkarmaya çalışmayınız. Eğer güncelleme sırasında bir sorun yaşarsanız bu cihaz içerisinde bulunan bilgilerinizin kaybolmasına sebep olabilir.

– Güncelleme işlemini mutlaka Wifi üzerinden yapmalısınız. Aksi halde gsm operatörünüzün sunduğu internet kotası size yetmeyecektir.

-İster güncelleme yapınız isterseniz farklı bir işlem olsun. Tüm işlemlere başlamadan önce mutlaka cihaz üzerinde bulunan bilgilerinizi yedekleyiniz.

Samsung Galaxy A8 Güncelleme – Samsung Galaxy A8 Android Güncelleme
Güncelleme işlemini Ayarlar >> Cihaz Hakkında >> Yazılım Güncelleme bölümünden internet bağlantısı ile yapabilirsiniz. Burada kısa süre sonra güncelleme varsa bulacaktır ve indirme işlemi için bağlayacaktır. İndirme işleminden sonra yükleme ve son olarak ise cihazı yeniden başlatacaktır.

Not: Güncelleme sırasında cihaz üzerinden hiçbir tuşa basmayınız yada bataryasını çıkarmaya çalışmayınız. Eğer güncelleme sırasında bir sorun yaşarsanız bu cihaz içerisinde bulunan bilgilerinizin kaybolmasına sebep olabilir. Mutlaka cihazınızda yeterli depolama alanız olması gerekmektedir. Aksi halde yükleme sırasında takılmalardan cihazınız açılmayabilir ve bilgilerinize zarar gelebilir. Bu gibi durumların sonunda ise cihazı sıfırlamanız gerekmektedir.

Önceki İçerikSamsung Galaxy A9 2018 Güncelleme
Sonraki İçerikAkıllı Telefonunuzdan Sildiğiniz Her Şeye Tekrar Ulaşmanız Artık Mümkün
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz