Akıllı Telefonunuzdan Sildiğiniz Her Şeye Tekrar Ulaşmanız Artık Mümkün

0
546

Akıllı telefonların, özellikle Android işletim sistemine sahip telefonların depolama alanları her zaman genişlediği gibi; bilgisayarda yapabildiğimiz birçok işlemi de artık bu cihazlarla gerçekleştirebiliyoruz. İş görüşmelerinde kullanılacak olan dosyalardan tutun, her zaman sizlere gerekli olan rehberdeki numaralara ve mezuniyet fotoğrafları gibi özel anlarınızı sakladığınız bir belleğe sahip olmaları, güvenlik konusunda da en fazla dikkat edilmesi gereken cihazlar olduğunu ortaya koyuyor.

Ancak olası bir arıza sonucunda Android işletim sistemine sahip olan cihazınızdan dosyaların, fotoğrafların veya rehberdeki numaraların silinmesi olası sorunlar ortaya çıkarabilir. Yanlış bir hareket, çocuğunuzun eline geçen telefonunuzu kurcalaması sonucunda bile veri kaybı yaşayıp, ciddi maddi ve manevi zarara uğrayabilirsiniz.

Bu kadar hassas olan bir konuda ise; EaseUS Android veri kurtarma programını tanımanız ve kullanmanız hayat kurtaran etkiye sahip olabilir. Kaybettiğiniz, sildiğiniz veya bir nedenden dolayı silinmiş olan tüm verilerinize ücretsiz hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlayacak olan bu programlar birlikte, istediğiniz başarılı sonuçlara mükemmel biçimde erişebilirsiniz. Basit kurulumu ve kullanımıyla birlikte, en iyi sonuçları elde etmeniz mümkündür.

EaseUS Android Programını Nasıl Kullanabilirim?

Kaybolan, sildiğiniz veya silinen dosyalarınızı, müziklerinizi, rehberdeki kişileri ve fotoğraflarınızı sorunsuz olarak geri alabileceğiniz EaseUS programını indirmek için, ilk olarak https://www.easeus.com/android-data-recovery-software/free-android-data-recovery.html linke tıklamanız gerekecektir. Daha sonra ­açılacak sayfadan Free Download yazan kısma tıklayarak, rahatlıkla bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Rahat bir kuruluma sahip olan ve şu an için sadece İngilizce dil desteğine sahip olan 20 MB boyutundaki programı indirip kurduktan sonra, karşınıza çıkacak ana ekranda telefonunuzu bağlamanız gerektiğini belirten bir uyarıyla karşılaşacaksınız.

Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefonunuzu USB kablo yardımıyla bilgisayarınıza bağladığınız zaman, otomatik olarak algılayacak olan EaseUS Android veri kurtarma programı, algılamasının ardından taramaya başlamak için “One click to find your lost data!” bölümüne tıklamanız yeterli olacaktır.

Otomatik olarak başlayacak tarama süresi, telefonunuzun hafızasına ve şimdiye kadar silmiş olduğunuz tüm veriler ve dosyalarla alakalı olarak uzun veya kısa olabilir. Sonuna kadar beklemeniz, sağlam bir çalışma ve problem yaşamamanız içinde oldukça önemlidir.

Tarama işleminin sonlanmasıyla birlikte, tüm verileriniz ve şimdiye kadar sildiğiniz her şeye aynı ekranda ulaşabileceksiniz. Aynıca sol tarafta yer alan araçlar bölümünde rehber, video, fotoğraf ve dosyalarınızı da ayrı ayrı görebilirsiniz.

Son olarak yapmanız gereken tek şey; kurtarmak istediğiniz veriyi veya dosyaları seçmek ve sağ alt tarafta yer alan Recover butonuna basmanız olacaktır. Kısa bir işlemin sonucunda, sildiğiniz alana tekrardan yüklenecek olan bu dosyalara veya verilere ulaşabilir, kaybettiğiniz her şeyi tekrardan elde edebilirsiniz.

Önceki İçerikSamsung Galaxy A8 Güncelleme
Sonraki İçerikFacebook Messenger Güncelleme Nasıl Yapılır
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz