Ruj Sürme Yöntemleri Nelerdir

0
1305

ruj_sürme_yöntemleri
Ruj Sürme Yöntemleri Nelerdir
Bayanlar için dış görünümün en büyük unsurlarından biride ruj sürmek yada en iyi rengi kullanmaktır büyük ihtimal.

-Eğer rujunuzun dudaklarınızında kalıcı olmasını istiyorsanız dudak kalemi kullanabilirsiniz ve rujunuzda daha koyu bir dudak kalemi kullanmaya özen gösteriniz.Böylelikle kullandığınız kalem sayesinde dudaklarınız daha belirgin bir hal alacaktır.

-Belirgileştirme ve kalıcılık işleminden sonra ise yumuşak bir görüntü sağlamak istiyorsanız likit ruj kullanabilirsiniz.Bu dudaklarınız için daha çekici ve güzel bir görünüm sağlakacaktır.

-Tabi bunları yaptıktan sonra ise temizlik bölümü geldi.Sürdüğünüz ruj dişlerinize bulaşmış olabilir.Ruj sürme işleminde sonra işaret parmağınız ile dudaklarınızın kenarlarını temizleyiniz ve parmağınızla dudaklarınızın üzerinde hafifce geçiniz.Bu rujun dişlerinize daha fazla bulaşmasını engelleyecektir.

-İlk seçenekteki durumun için şöyle bir yöntem kullanabilirsiniz.ruj ve parlatıcıyı dudaklarınızın etrafı için kalemle sürmeden öncede uygulayabilirsiniz.

-Orta yaşlı bayanlar için yani 50 yaşın üzerindeki bayanlar için krem ruj diğer rujlardan mat yada parlak olanlardan daha iyi olacak ve tercih olarakda nemli bir ruj rengi seçmelidir.

Önceki İçerikEmpire: Four Kingdoms Online Strateji Oyunu (Android – IOS)
Sonraki İçerikFethiye Öğretmenevi Nerede
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz