Erkek Kaşe Kaban Modelleri

0
15629

Erkek Kaşe Kaban Modelleri

Çok ağır olmaması sebebiyle sonbahar aylarında da erkeklerin rahatlıkla taşıyabildiği, erkek kaşe kaban modelleri, özellikle klasik çizgide giyinmeyi seven beylerin imdadına yetişiyor. Ancak hemen şunu da belirtelim, her ne kadar spor giyinmeyi seven beylerin uzak durduğu modeller arasında yer alsa da, pantolonunuz klasik olduğu sürece, iç kıyafetiniz hafif spora kaçabilir. Ancak yine de bu alternatifi önermiyoruz. Aşağıda farklı renk ve modellere sahip dört kaban türünü konbinleme konusunda size tüyolar vereceğiz.

Bu tarz asker yeşili bir kabanı siz de görseldeki gibi gri bir pantolon ile sakın kombinlemeyin. Altınıza siyah kumaş pantolon ya da kot pantolon tercih edebilirsiniz. Kumaş pantolon giydiyseniz, altınıza deri klasik bir ayakkabı, kot giydiyseniz, kumaş düz taban hafif spor, hafif klasik bir ayakkabı giymenizi öneririz. Asker yeşili renk tonu şık olacaktır.

İçe beyaz ya da açık tonlarda bir gömlek, alta koyu tonlarda kot pantolon bu kaban ile gayet şık duracaktır. Özellikle, açık tenli beylere bu kombini öneriyoruz.

Böyle bir modeli, tam da görseldeki gibi kombinleyebilirsiniz. Hatta iddialı olmayı seviyorsanız, gömlek yakanızın içerisine renkli bir fular da ilave edebilirsiniz. Ancak, dikkat çekici olur ve göze batmak istemeyen beyler için önerilmez.

Son olarak böyle bir kaşe kaban tercihiniz ise, görseldeki gibi içinize yarım kollu ya da uzun kollu bir beyaz tişört çok zarif duracaktır. Altınıza ise, koyu tonlarda kot pantolon öneriyoruz.

Önceki İçerikEn güzel Kurban Bayramı Mesajları (Kurban Bayramı mesajları 2016)
Sonraki İçerikBurberry Bayan Saat Modelleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz