Remote Call (Uzaktan Servis) Nedir

0
24608

uzaktan-servis2
Remote Call (Uzaktan Servis) Nedir
Uzaktan Servis (Remote Call), LG Akıllı Telefonlarında bulunan ve uzaktan teknik servis sağlayan bir hizmettir. Telefonunuzda yaşadığınız küçük problemleri, oturduğunuz yerden kolay bir şekilde çözebilirsiniz.

Uzaktan Servis Hizmetini Nasıl Kullanırım?

Uzaktan Servis hizmetini kullanabilmek için öncelikle çağrı merkezimizi aramanız ve programı kullanabilmeniz için gerekli olan şifreyi almanız gerekmektedir.
Çağrı Merkezi (444 6 543) ile görüştükten sonra telefonunuzun ana menüsündeki Uzaktan Servis programını başlatarak bu hizmeti kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.
Teknik servis ekibi tarafından verilen kodu, cep telefonunuzun ana menüsünde bulunan LG Remote Call sekmesine girip yazıyorsunuz. Bağlantı hızınıza bağlı olarak, kısa bir bekleyişin ardından telefonunuz teknik ekipteki yetkili kişinin bağlantı ekranına düşüyor ve teknik ekibimiz telefonunuzdaki sorunu kısa bir süre içerisinde çözerek problemi ortadan kaldırıyor.

Uzaktan Servis hizmeti tamamen güvenli bir uygulama olup, LG Çağrı merkezi teknik ekibi sadece kullanıcının izin verdiği menülere erişebilmekte, SMS ve Galeri gibi kişisel bilgilerinize, kullanıcı izni olmadan kesinlikle erişememektedir.

Kaynak http://blog.lgturkiye.com/2012/11/15/uzaktan-yardim-nedir/

Önceki İçerikLG SmartWorlde Nasıl Kayıt Olunur
Sonraki İçerikInverter Klima Nedir? Özellikleri Nelerdir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz