RegClean Pro Nasıl Kaldırılır

2
1901

regpro-kaldirma-cleaner
İnternetten indirdiğiniz uygulamlar ve oyunların yüklemeleri sırasında bilgisayarınıza farklı eklentiler ve ufak programlarda yüklenebilir.Bunlar zamanla işinize yaramış olsada açılışlarında canınızı sıkabilir ve bilgisayarı daha iyi bir şekilde kullanmanızı engelleyebilir.Bu tür programlar virüs değildir ama zamanla istenmeyenler yazılım listesine girerler.

RegClean Pro programı ise bilgisayarız başlatıldığında sahte bir tarama işlemi gerçekleştirerek etkin bir şekilde kullanmanızı engelleyebilir.Sahte tarama sonrası bilgisayarınızda sorunları olduğunu ve programın tam sürüm alınması gerektiğini söylemektedir.

RegClean Pro Nedir
RegClean Pro , kayıt defterini temizler , onarır ve birleştirir . Kayıt Defteri Windows’un kritik bir parçasıdır. Kullanılan dosyalar, kaldırılan dosyalardan geriye kalan kayıt girdileri vs. derken kayıt defteri zamanla şişer . Sistemin yavaşlamasına karar verme yetkisini kaybetmesine neden olur ve sinir bozucu bir hal alır.RegClean Pro programı ise bu tarz arızaları ve sorunları ortadan kaldırır.

RegClean Pro Kaldırma

RegClean Pro Denetim Masasından Yüklü programlar arasından kaldırılabilir.

RegClean Pro programını nasıl kaldırırım?

Programlar ve Özellikler’i açmak için Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmi, Denetim Masası’nı, Programlar’ı ve ardından Programlar ve Özellikler’i tıklatın.

Bilgisayarınıza yüklü programlarda RegClean Pro programını bulun ve programı seçin ve Kaldır’ı tıklatın.

Önceki İçerikAndroid 4.4.4 Güncellemesi
Sonraki İçerikArantula Arama Motoru Nasıl Kaldırılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

  1. merhaba arkadaşlar bu programı ben kredı kartı ıle aldım bu 1 aylık mı yoksa sureklı mı her ay kredı kartımdan kesım mı olacak ayrıca telefon numarasını bulamadım ben bilen var mı iptal ettireceğim nasıl iptal ettirebilirim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz