Pttcell Gizli Numara Engelleme Nasıl Yapılır

0
3322

Pttcell Nedir?
Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan ve 1840 yılından bu yana hizmet veren PTT, posta, banka ve lojistik hizmetlerine ilave olarak 2013 yılından itibaren Pttcell markası adı altında mobil iletişim hizmeti sunmaya başlamıştır. Pttcell, insan odaklı hizmet anlayışıyla; yüksek kalitede mobil iletişim hizmetini hesaplı şekilde sunar.
1) Numaramı Pttcell’e nasıl taşıyabilirim?
En yakın PTT merkezine giderek Pttcell’li olabilirsiniz. Kimliğinizin yanınızda olması yeterli. Size en yakın Pttcell merkezini bulmak ve size uygun tarifeyi seçmek için Pttcell.com.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
2) Başkasına ait bir numarayı Pttcell’e taşıyabilir miyim? Numara taşıma işlemlerinde hat sahibinin başvuruda bulunması gerekmektedir.
3) Numara taşınma işleminin bana maliyeti nedir? Numara taşıma işlemi için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur.
4) Numara taşıma işlemleri kaç gün sürer?
Numara Taşıma işlemleri 4-6 gün içerisinde yapılmaktadır. Detaylı bilgi için Pttcell Müşteri Hizmetleri 444 6 788’i arayabilirsiniz.

Pttcell Gizli Numara Engelleme Nasıl Yapılır
Sizi gizli numaradan arayanları kolayca engelleyebilirsiniz.
Servisi aktive etmeniz durumunda gizli numaralardan gelen aramalar size yönlendirilmeyecektir. Gizli numara ile arayan kişiye, sizin gizli numaralardan çağrı kabul etmediğiniz bilgisi verilecektir.*253# ile:
Gizli numaralardan gelen çağrıları engellemek veya alabilmek için *253# yazarak arama yapmanız yeterli.
*253# ye arama yaptığınızda, gizli numaralardan çağrı engelleme servisi mevcut durumunu değiştirecek (aktif ise deaktif, deaktif ise aktif olacak) ve telefon ekranınızda ilgili bilgiyi görebileceksiniz.

Önceki İçerikTurkcell Vınn Wifi E5221 Wifi Şifresi Değiştirme
Sonraki İçerikAndroid Telefonlarda Ekran Görüntüsünü Televizyona Aktarma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz