Pokemon Go Android ve iOS Cihazlara Nasıl Kurulur?

1
2533

Niantic Labs firması tarafından geliştirilen olan Pokemon Go oyunu resmi olarak indirilmeye ve oynanmaya başladı ama ülkemiz için indirme işlemi halen aktif halde değil..Pokemon Go oyunu ile istediğiniz yerden yakaladıkları Pokemon karakterleri için fotoğraflar çekerek kullanıcıları sayısının arttığı ve kısa zaman sonra büyük ilgi gören oyunlar arasına gireceğini şimdiden göstermeye başladı.Bizde sizler için Pokemon Go oyununu nasıl indirebilirsiniz yada Android ve İphone kullanıcıları Pokemon Go oyununu nasıl indirmeniz gerekecek olan bir yazı hazırladık.

Pokemon Go oyunu Android ve İOS işletim sistemleri için aynı zamanda indirme işlemine başlandı ve yayınlanmasından çok fazla geçmeden Amerikada en çok indirilen oyunlar arasında yer aldı.Oyunu büyük heyecanla indiren oyuncular sosyal platformlarda yakaladıkları ilginç görüntüleri paylaştı. Türkiye’de henüz indirilmeye açılmayan oyun ilginç şekilde ülkemizde de aynı beğeniyi almayı başardı. Peki Pokemon GO oyununu indirmek için nasıl bir yol izlemek gerekiyor?

Peki ülkemiz için Pokemon Go oyunu indirmeye açık değilde Pokemon Go oyununu Android yada İOS cihazlar için nasıl indirebiliriz onu görelim..

Pokemon GO APK Dosyası Nasıl İndirilir?

APKMirror sitesinden en son Pokemon GO APK dosyasını indirmek için tıklayın.
Android telefonunuzdan Unknown Sources ya da Bilinmeyen Kaynaklar seçeneğini etkinleştirin. Tüm Android telefonların güvenlik bölümünde bu seçenek bulunuyor.
Telefonunuzdan indirdiğiniz Pokemon GO’nun APK dosyası İndirilenler bölümüne kaydolacaktır. Şimdi o dosyayı bulun yüklemeyi başlayın.

Bu anlattığımız yöntem dışarıdan APK dosyasını indirerek kurduğumuz Pokemon Go oyunu işlemidir.Aynı işlem isterseniz cihazınıza bir VPN uygulaması indirerek hesap bölümünden ülke ayarlarınızı değiştirebilir ve yeni bir Google Play hesabı ile indirme işlemi yapabilirsiniz.

İphone için Pokemon Go oyunu nasıl kurulur
IOS telefonlar nkullanıyorsanız Apple Store’dan çıkış yapmanız gerekmekte. Daha sonra yeni bir Apple hesabı açarak bu üç ülkeden biriyle giriş yapmanız gerekiyor. Yani, ülkenizi Yeni Zelanda, Avustralya veya Amerika Birleşik Devletleri olarak seçmeniz gerekmekte. Daha sonra oyunu indiriyorsunuz. Bu işlemi tamamlayınca sizden mevcut bir hesap var mı yoksa yeni bir hesap mı olduğunuza dair bir soru geliyor. Burada yeni hesap diyerek devam etmeniz gerekiyor.

iOS
-iPhone 5 ve üstü.
-iOS 8 ve üstü.
-Hemen hemen kusursuz bir internet bağlantısı (Wi-Fi, 3G ya da 4G)

Önceki İçerikCep Telefonlarına Zam Ne Zaman Gelecek?
Sonraki İçerikPokemon Go Servers Are Experiencing Hatası ve Çözümü
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz