PES 2011 Türkçe Yama

41
3783

PES 2011 Türkçe Yama

Oyun orjinalden Türkçe dir zaten

PES 2011 Türkçe yama dil eklentisine Pes 2011 Türkçe Yama sayfasından erişebilirsiniz.

Tanıtım ve Kurulum Bilgileri:
Merakla beklenen PES 2011 bir çok sürprizle birlikte geldi. Hiç kimsenin tahmin bile edemediği orjinal Türkçe arayüz ile bu sene büyük bir sürprize imza atan oyun yapımcısı Konami, Türk oyun severlerin yüzünü güldürmeyi başardı.

Bizde böylesi önemli bir oyunun Türkçe çıkmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Sitemizde daha önce yayınladığımız bir kaç makalede Pro Evolution Soccer 2011 ile ilgili yenilikler, oyunun neler getirip neler götürdüğü üzerine sizlerle paylaşımlarda bulunmuşturk. Bu yüzden oyunla ilgili ayrıntılara bu sayfada yer vermek istemiyoruz. İsteyen kullanıcılarımız makaleler bölümünde PES 2011 ile yazılara erişebilirler.

Oyun orjinal Türkçe olduğu için, direkt dil dosyasını sizlerle paylaşıyoruz. Bir şekilde ingilizce ya da diğer dillerde bir sürüme sahip olan oyun severler de Türkçe oynayabilsin diye bu paylaşımı yapmayı uygun gördük.

indireceğiniz PES 2011 türkçe yama dil eklentisi ile PES 2011 oyununu türkçe olarak oynayabileceksiniz. Pro Evolution Soccer 2011 Türkçe yamasını sitemizden hiç bir ücret ödemeden bedava olarak indirebilir ve kişisel bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

PES 2011 Türkçe Yama Kurulumu

Yamayı kurmaya başlamadan önce Pro Evolution Soccer 2011 oyununu tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Türkçe Yamayı PES 2011 oyununu kurduğunuz dizine kurmalısınız. Varsayılan olarak Pro Evolution Soccer 2011 türkçe yama dil eklentisi “C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\img” klasörüne kurulacaktır. Eğer siz oyunu farklı bir klasöre kurmuşsanız, PES 2011 Türkçe yamanın kurulumu sırasında Gözat… butonuna tıklayarak oyunu kurduğunuz dizini seçiniz ve kurulumu tamamlayınız.

Eğer kurulum sonrası Türkçe olmazsa indirdiğiniz yamayı herhangi bir klasöre çıkarın. Daha sonra çıkan klasördeki dt05_v.img isimli dosyayı oyunun kurulu olduğu dizinde yer alan img klasörü içerisine yükleyin. Daha sonra oyun seçeneklerinden Türkçe dil seçeneğini seçin.

Not: Her ihtimale karşı “C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\img\dt05_v.img” dosyasının bir yedeğini almanızı öneriyoruz. Eğer PES 2011 tr yama dil eklentisinden memnun kalmazsanız tekrar eski haline döndürebilmek için bu yedeğe ihtiyacınız olacaktır.

KAYNAK

Önceki İçerikKurban bayramında nereye gidilir
Sonraki İçerikGelin adayı Melek Hanım ters köşe yaptı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

41 YORUMLAR

  1. ben bir siteden yükledim şimdidede pes 2011 oyunu yüklenmiyor 🙁 lütfennnnn bana bir çözümmmm allah rızası içinnnnn 🙁 o sitenin allah belasını versinn bu siteye teşekkürler şi :'( :'( :'( diden

      • kardeş oyunu 3-4 defa yükledim ama oyun açılmıyor hemde oyunuun malesef tam sürümüne sahip değilim 🙁 nasıl düzeltebilirim acaba… 🙁 🙁

        • hayır yüklüyorum herşey normal ama yükledikten sonra oyuna giriyorum retry filan çıkıyor tıklıyom bişey olmuyor galiba şeyi yamayı silecem ama naıl osyanın ismi yok bilgide kayboldu 🙁 :'( 🙁 :'(

        • Not: Her ihtimale karşı “C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\img\dt05_v.img” dosyasının bir yedeğini almanızı öneriyoruz. Eğer PES 2011 tr yama dil eklentisinden memnun kalmazsanız tekrar eski haline döndürebilmek için bu yedeğe ihtiyacınız olacaktır.

        • Kardes Ben Yukledim Kurdum Ama Olmadi Sadece Dil Turkce Yani YAZILAR

          Ama Spiker Hala Fransiz

  2. arkadaslar bende turuksel superlık yamasını ındırdım ama nasıl yamayı kuracagımı bılmıyorum daha once hıc yuklemedım bu ındırdıgım yamayı nereye yukluyecem

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz