Pasaportsuz Nokia Kaydı Yapılır mı?

2
1303

536c_nokialogoz.gif

İphone model cihazlarda olduğu gibi nokia cihazlardada pasaportsuz kayıt olmas.Yani yurtdışından gelen nokia cihazınız için pasaport ile açtırabilirsiniz.

Peki pasaportunuz var diyelim ama yurtdışına 2 önce gittiniz..Ülkeye giriş tarihinizden itibaren 1 aylık bir pasaport süreniz vardır.Eğer siz bu 1 aylık süreyi aşarsanız pasaport geçerliliğini yitirecek ve işlem yapılamacaktır.

Diğer bir durum ise maliyeye yatacak olan 115 TL ücretindeki harç miktarıdır.Yani yurtdışından bir cihaz getirmişseniz ve açtırmak istiyorsanız 115 TL harç ücreti yatırmak gerekmektedir.

Daha sonra maliyeden verilen harç dekontu ile turkcell,vodafone,avea bayilerinden kayıt işlemi yaptırmak gerekmektedir.Tabi bu işlem içinde belirli bir ücret alınmaktadır.10-20 TL gibi bir ücret alınabilir.

Son olarakda kayıt işlemi için yeni bir durum var.E-devlet ile kayıt yapabiliyorsunuz.Yani E-devlet şifreniz varsa site üzerinden kayıt işlemi yapabilirsiniz.

Önceki İçerikPasaportsuz İphone Kaydı Yapılır mı?
Sonraki İçerikDidier Drogba Duvar Kağıtları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

  1. benim telefonum iphone 5 bankadan yanlış ıme şifresi yanlış girilmiş şimdi telefonum kapanacak ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz