Nokia Lumia İçin Facebook Uygulaması

4
11749

Nokia Lumia İçin Facebook Uygulaması
Android ve İOS işletim sistemleri dışında yeni bir sistem olan Windows Phone sistemler içinde Facebook uygulamasını indirebilirsiniz. Daha önceden birçok uygulama bildiğiniz gibi Windows Phone sistemler için yoktu ama artık tüm uygulamalar neredeyse üretilmekte..
Arkadaşlarınızla hızlıca haberleşin.
1 milyarı aşkın aktif kullanıcısı bulunan, dünyanın en geniş sosyal platformu Facebook’un Windows Phone sürümüdür. Windows 10 Mobile işletim sistemli telefon ve masaüstü bilgisayarlarda çalışan uygulama ile Facebook web sitesi üzerinde yaptığınız pek çok işlemi mobil cihazınızdan ve web tarayıcınızı açmadan gerçekleştirebilirsiniz.
Windows 10 telefonunuz ve masaüstünde aynı arayüz
Arkadaşlarınızın son gönderileri

Durum güncelleme, fotoğraf ve video paylaşma
Gönderi beğenileri ve yorumlar için anlık bildirim
Windows 10 cihazlar için baştan aşağı yenilenen uygulama ile arkadaşlarınızın neler yaptıklarını takip edebilir, durum güncellemesi yapabilir, fotoğraf ve video paylaşabilir, ailenizle ve arkadaşlarınızşa sohbet edebilir ve grup sohbetlerine katılabilirsiniz. Paylaşımlarınız beğenildiğinde ve yorum yapıldığında anında haberiniz olur.
Android ve ios işletim sistemlerinden sonra nokia lumia içinde yani windows phone 8 uygulamarı yavaş yavaş piyasaya sürülmeye başladı.
Uygulama İndir

Önceki İçerik22find Nasıl Silinir-22find Nasıl Kaldırılır
Sonraki İçerikTurkcell Yıldız Paketinden Nasıl Yararlanabilirim
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz