Nokia Lumia 520 Telefonuma Format Atmak İstiyorum

0
3037

lumia-520-sifirlama
Soruyu Gönderenin Adı : adem / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:Lumia 520 model telefonum var telefonda yazılımsal birşey çıkıyor ve telefon açılmıyor.Format atmamı söyledir ama nasıl atıldığını bilmiyorum.Format atma işlemini nasıl yapabilirim yardım edermisiniz.

Cevap : Telefonunuzda fazla uygulama ve oyun yükleme gibi durumlardan sonra yazılımsal hatalar olabilir.Bu gibi durumlar için bilgisayarınızda nasıl format atmak gerekiyor ise telefonlarda da bu işlem devam ediyor yani sıfırlama işlemi yapabilirsiniz.

Eğer telefonunuz açılmıyor ise siz tuşlar ile yapılan format işlemini yapamnzı gerekiyor.Tabi şöyle bir durum var.Eğer anlatacağımız yöntemi yapacak olursanız telefonunuzda bulunan tüm bilgiler sıfırlanacak ve hiçbirşey kalmayacak.

Sesi azalttığımız tuşa basılı tutarak aynı anda telefonu açma tuşuna basıp ekranda ünlem işareti görünene kadar bekleyin.
Daha sonra ses seviyesi azaltma , searttırma, seviye viye azaltma, seviye arttırma ve tekrar seviye azaltma tuşlarına sırasıyla basın.
Bu işlemleri yapmanızın ardından telefonunuz otomatik olarak sıfırlanacak ve ön yüklemesi yapılacaktır.

Lumia-520-format-atma

Bu işlem sonunda telefonunuzda bulunan resimler,videolar,rehber vb tüm bilgilerinizi silinecektir.

Önceki İçerikGmail Bilgilerinizi Bilgisayara İndirmek
Sonraki İçerikApple İpad Facebook Nasıl Yüklenir
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz