Nissan, Qashqai modelini 45 bin 990 TL’den başlayan fiyatlarla

0
1152

Nissan, aralık ayına özel bir kampanya düzenledi. Kompakt Crossover segmetinde “Şehrin Haylazı” olarak adını duyuran Juke, 39 bin 990 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Benzinli ve dizel motor seçeneklerinin yanısıra benzinli versiyonda sunulan CVT otomatik vites seçeneği ile de dikkat çeken Nissan Juke’da ayrıca 190 bg’lik turbo motorlu spor bir versiyon da bulunuyor. Nissan, kampanya kapsamında 26 bin 990 TL’ den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Micra modeli için aylık 379 TL’lik ödeme fırsatı sunuyor. Yeni Micra’nın tüm versiyonlarında ABS, EBD, ESP ve 6 adet hava yastığı standart sunuluyor. Ayrıca sınıfının en kısa dönüş yarıçapına sahip olan Yeni Micra’da, MP3 çalarlı cd player, Bluetooth, hız sabitleme sistemi gibi özellikler de bulunuyor. Nissan, sınıfının en çok satan modeli olmayı sürdüren Qashqai modelini ise 45 bin 990 TL’ den başlayan fiyatlar ve ayda 580 TL taksit imkanı ile türketicilerin beğenisine sunuyor. Yenilenen X-Trail ise aylık bin 273 TL taksitlerle satılıyor. Kasım ayında 73 bin 962 adetlik satış rakamına ulaşan otomotiv sektörü içerisinde Nissan, özellikle binek sınıfındaki pazar payı artışıyla dikkatleri çekerek, toplamda bin 562 adetlik satış rakamına ve yüzde 2.1’lik pazar payına ulaştı. Nissan’ın pazar payı kasım sonu itibariyle 10 bin 187 satış adetlik satışla yüzde 1.66 olarak gerçekleşti. Nissan, aralık sonuna kadar, 4 yaş ve üzeri Nissan’lara mekanik bakım parçalarında yüzde 40, işçilik ve motor yağlarında yüzde 30’lara varan indirimler sunuyor. Garanti kapsamı dışına çıkan araçlar için uygulanan kış bakım kampanyasıyla Nissan araç sahipleri kış bakımlarını uygun fiyata yaptırmış olacak.

Serviste yüzde 40 indirim var
Nissan Türkiye, aralık ayı sonuna kadar sürecek kış bakımı kampanyasında, 4 yaş ve üzeri araçların mekanik bakım parçalarında yüzde 40 indirim sunuyor. Garantisi biten bu araçlara özel düzenlenen kampanya kapsamında, işçilik ve motor yağlarında ise yüzde 30’lara varan indirim fırsatı var.

Önceki İçerikYeni model araçların fiyatları
Sonraki İçerikSubaru’da indirim sürüyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz