Netflix Nedir-Netflix Üyeliği Nasıl Yapılır

1
2272

Yıllardır Amerika’da hizmet veren yasal dizi ve film izleme platformu olan Netflix artık ülkemizde de satışalara başladı.Peki nedir bu Netflix yada Netflix nasıl kullanılır hep birlikte görelim..

Uzun yıllardır Amerika’da hizmet veren film kiralama şirketi olan Netflix,internetin yaygınlaşmasından sonra korsan dizi ve film sitelerinin sürekli artmasından sonra ise işlere yeni bir boyut kazandırarak internet üzerinden aylık üyelik bedeli karşılığında film ve dizi içeriği yayınlama başladı.Kısa sürede ise büyük bir büyük ile alarak önde gelen firmalarda birisi oldu.Netflix firması şu anda 130 ülkede hizmet vermektedir ve son olarak da ülkemizde de hizmete başladı.Netflix tarafından yapılan açıklamada ise ülkemizde üye sayısının 7000’in üzerinde olduğu söylendi.

Netflix’te neler izleyebilirim
Netflix sistemine kayıt olan üyeler aylık ücretlere tabi tutularak platform üzerinde bulunan tüm film ve dizileri izleyebilir.Tabi bu işlem için ise internet bağlantınız olmalı.Netflix platformu aynı zamanda Televizyon, cep telefonu, tablet, bilgisayar üzerinden de kullanabiliyorsunuz.

Netflix üyelik ücreti ne kadar olacak
Netflix kullanıcıları için üç farklı kullanım planı hazırlamış.En düşük fiyatlı olan Basic, orta seviyede kullanım imkanı sağlayan Standart, tüm imkanların sunulduğu Premium paketleri ile kullanıcılara farklı ayrıcalıklar tanıyan platform, her bir paketin için farklı ayrıcalıklar tanımış;

netflix_nedir
Basic paketinde uygulamayı sadece bir cihazın kullanabilmesi imkanını tanıyan Netflix, HD olmayan yayın izleme şansı veriyor. Paketin aylık kullanım ücreti ise 7,99 euro.

Uygulamayı aynı anda iki cihazın kullanabildiği Standar pakette, 720p kalitesinde HD yayın izlenebiliyor. Bu paketin aylık ücreti ise 9,99 euro olarak belirlenmiş

Premium pakette imkanların sınırlarını biraz daha arttıran platform, aynı anda dört cihazın uygulamayı kullanmasını sağlarken, 1080p HD ve 4K Ultra HD yayınları izleme imkanı tanıyor. Bu paketin aylık kullanım ücreti 11,99 euro olarak belirlenmiş.

Netflix Üyeliği Nasıl Açılır
Üyelik için ilk olarak sağ bölümde buluna Start Your Free Month bölümüne giriş yapıyoruz.

netflix_uyelik

Buradan ise bir mail adresi ve birde şifre belirlemelisiniz.Daha sonra ise karşınıza ödeme sayfası gelecektir..
netflix_odeme

Önceki İçerikYeni Ehliyetler Nasıl Alınacak
Sonraki İçerikHuawei P8 Lite İnternet Ayarları Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz