Modifiyeli Fiat Doblo Modelleri

0
8662

Modifiyeli Fiat Doblo Modelleri
Modifiye tutkunları, tofaş gibi klasik arabalardan yeni dönemde fiat doblo gibi geniş aile araçlarına yöneldi. Şık bir modifiye ile siz de çevrenizin hayran bakışları içerisinde fiat doblonuz ile gezmek istiyorsanız bu yazı tam size göre.
Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi, spor bir renge(kırmızı, buz mavisi, lacivert vb.) sahip Fiat Doblonuzun iç aksamını hoparlör sistemi ile modifiye edebilir, lastiklerinizi biraz daha inceltebilirsiniz. Ön tampona uyumlu renkte kırmızı bir bant şerit çekmenizi de öneririz.
Spor tutkunuysanız, bu renk sizin için ideal. İç aksamı deri koltuklar ile döşeyip, aracın yerden yüksekliğini indirmeniz sonucu klasik Fiat Doblo’nuz sizin de görseldeki gibi spor bir modele dönüşebilir. Farlarda ufak bir değişikliğe gidip, mavi sis farkı eklemenizi öneririz. Ayrıca, alt kısma mavi ışık koydurmanız son derece göz alıcı bir modifikasyon sağlayacaktır.
Klasik seven ağır abi beyler için yukarıdaki görsele benzer bir modifikasyon önerebiliriz. Siyah ya da koyu kahve rengi aracınızın jantlarını siyah metal boyası ile boyattıktan sonra, koltukları deri siyah koltuk ile kaplayın, üst tarafa gücünüz yeterse bir adet sanruf yaptırmanızı öneririz. Ayrıca aracın yer yüksekliğini de biraz yükseltmeniz jeep tarzı bir hava verecektir.

Klasik seven beyler ve bayanlar dikkat! En detaylı haliyle ele alacağımız Fiat Doblo modeli bu. Önereceğimiz modifikasyonlar ile klasik beyaz bu aracı nasıl bir lüks sınıfı otomobile döneceğini göreceksiniz. Öncelikle, ön ve arka farların çevresini, siyah bant ile farkı kapamayacak şekilde ve dış yüzeyini saracak şekilde bantlayın. Sileceklerin üzerini ya beyaza boyayın ya da beyaz bant çekin. Aracın yerden yüksekliğini 2-3 cm kadar arttırın ve alt kısımlarına kırmızı boya sürün. Kırmızı ile boyanan alt kısımların hemen köşelerine, kırmızı ledler takın. Üst kısma mutlaka sanruf taktırın. Arkada normal araçlarda cam olması gereken bölümü siyaha boyattırın ve etrafına kırmızı boya çekin. Jantları da buz mavisi ile boyadığınızda işte hazır! Emsallerinden son derece farklı bir modifikasyona minimum maliyet ile imza attınız. Herkesin zevki kendisine göre değişmekle birlikte, size sunduğumuz bu tasarım tamamen özneldir. Bir başkası hiç beğenmeyebilir. Biz sadece uyumlu renkler üzerinden yola çıktık.

Önceki İçerik2016-2017 Askerlik İşlemleri ve Celp Dönemleri
Sonraki İçerikGaranti Bankası Müşteri Hizmetleri Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz