Mobile Security Antivirus Nasıl Silinir

0
2077

Go Explore. Akıllı telefonunuzu veya tabletinizi, ESET’in üstün internet güvenliği çözümü Mobile Security & Antivirus ile koruyarak internetin ve online alışverişin tadını çıkarın.Topluluğumuzun bir parçası olarak Android güvenliğinin geleceğini şekillendirmemize yardım edin…Teşekkürler Octavian Kullanıcıların bireysel tarama günlüklerini silebilme yetkileri olması gerektiğine dikkatimizi çektin..Vasilis, çok teşekkür ederiz Anti-Theft web arayüzü hakkındaki geribildirimin Proaktiv Anti-Theft’i yaratmak için bize ilham kaynağı oldu

Yükleme sonrasında otomatik olarak, 30 günlüğüne tüm PREMIUM özelliklere kayıt gerekmeden sahip olun. Daha sonrasında isterseniz PREMIUM’a yükseltebilir veya ömür boyu ÜCRETSİZ kullanabileceğiniz basit korumayı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Android bir uygulamayı yada konumuzda olduğu gibi Mobile Security Antivirus uygulamasını silmek istiyorsanız Ayarlar kısmına giriş yapınız.Daha sonra ise Uygulama Yöneticisi bölümüne geliniz.Buradan Mobile Security Antivirus uygulamasını seçtikten sonra kaldır seçeneğini ile uygulamayı silebilirsiniz.Eğer silinmiyorsa önbellek temizliği yapmanız gerekebilir. Mobile Security Antivirus uygulaması içerisinde Önbellek temizleme seçeneği ile bu işlemide yapabilirsiniz.

Eğer halen silinmiyorsa farklı bir uygulama yardımıyla Mobile Security Antivirus uygulamasını silebiliriz. Bu yöntemlerden biriside android telefonlar için kullanılan cihazda bulunan uygulamaları kaldırmak için farklı uygulamalar kullanarak yapabilirsiniz.

Önceki İçerikRehberden Silinen Numarayı Geri Getirme
Sonraki İçerikHotspot Shield VPN Nasıl Silinir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz