Rehberden Silinen Numarayı Geri Getirme

0
1280

Rehberden Silinen Numarayı Geri Getirme
Akıllı telefon kullanıcılarının en çok yaşadığı sorunlardan birisi bildiğiniz gibi silinen resimler yada silinen rehber numaraları diyebiliriz. Bu gibi durumlardan önce mutlaka cihazda bulunan bilgilerin bir yedeğini almalısınız. Rehber yedekleme işlemi için ise isterseniz uygulama kullanırsınız, İsterseniz de cihaz üzerinde bulunan yedekleme unsurlarını kullanarak rehber ve resimlerinizi yedekleyebilirsiniz. Özellikle asıl sorun silinen bilgilerden sonra başlamaktadır. Mutlaka geri getirmek isteyeceksiniz ama böyle bir durumun olması için ilk olarak yedekleme yapmanız gerekmektedir. Yani cihazda bulunan bilgileriniz bir yere yedeklerseniz mutlaka geri alma şansınız bulunmaktadır.

1- Hafıza Kartınıza Yedekleme
Bu işlem için daha önceden hafıza kartına bir yedekleme yaparak rehberinizi geri alabilirsiniz. Başınıza böyle bir durumun gelmemesi için Rehber bölümünden rehberinizi yedekleyebilir ve daha sonra silinmelere yada cihazın çökmelerine karşı rehberinizi geri alabilirsiniz.

2- En garanti yöntemlerden birisi açmış olduğunuz Google hesabınız üzerinden senkronize ederek rehberinizi geri alabilirsiniz. Siz rehberinizi Gmail hesabınıza yedeklerseniz ve daha sonra silinse bile buradan çok basit bir şekilde geri alabilirsiniz. Sahip olmanız gereken tek şey internet bağlantısı olacaktır.

Önceki İçerikAndroid Telefonara Tema Nasıl Yüklenir
Sonraki İçerikMobile Security Antivirus Nasıl Silinir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz