Microsoft Word’de Arkaplana Nasıl Resim Eklenir?

0
1336

Bildiğiniz gibi ücretli olmasına rağmen dünyada en çok kullanılan ofis programı ofis uygulamalarıdır.Bu programlar sayesinde gerek öğrenciler gereksede çalışanların gerçekten çok işine yaramaktadır.Hatta Ofis programlarını kullanmak ise farklı bir uzmanlık gerektirir diyebiliriz.Bu programların bildiğiniz gibi birçok özelliği bulunmaktadır ve ofis programları bir hayli fazladır.Aşağıda bulunanlar ise başlıca ofis programlarıdır.Tabi bu programlardan en çok kullanılandan ilki ise Word programıdır.

Microsoft Word
Microsoft Excel
Microsoft PowerPoint
Microsoft OneNote
Microsoft Outlook
Microsoft Publisher
Microsoft Access
Microsoft InfoPath
Microsoft SharePoint Workspace

Word programlarında ise en çok yapılan hazırlıklardan biriside word programında arka plana resim yada bir görsel nasıl eklenir onu göreceğiz.word programlarında yazılar yazabileceğiniz gibi arka plana bir görselde ekleyebilirsiniz.

word_gorsel_ekleme

Oradan “Sayfa Rengi” alanına tıklayın ve açılan pencereden “Dolgu Rengi” kısmını seçin.

word_resim_ekleme

Karşınıza arkaplan ayarlarını düzenleyebileğiniz bir pencere çıkacak. Pencerenin üst kısmında bulunan yardımcı menülerden “Resim” bölümüne gelin.

Önceki İçerikGmail’de E-Posta Adresleri Nasıl Engellenir?
Sonraki İçerikYeni Ehliyetler Nasıl Alınacak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz