Lenovo ve Intelden bir ilk

0
928

Klasik oyunlardan sıkılan, hızın yanı sıra strateji üretmekte de kendine güvenen oyunseverler www.lenovohiztutkusu.com adresinde farklı bir oyun deneyimi yaşayacaklar. Türkiye’de bir ilk olan oyun, kullanıcının tamamen fiziksel hareketleri ile kontrol ediliyor. Oyunseverlere müthiş bir heyecan sunacak oyun, 20 Haziran’da başlayan Lenovo Hız Tutkusu, 20 Ağustos’a kadar devam edecek. Yarışma sonunda en yüksek skoru elde eden 5 kişi, Intel® Core™ i7 işlemci ile güçlendirilmiş Lenovo IdeaPad Y560 kazanacak.

Augmented Reality Teknolojisi nedir?
Augmented Reality, gerçek dünya ile dijital verilerin, çoğu zaman kamera ile çekilen bir görüntünün üzerinde birleştirilmesiyle elde edilen bir teknoloji. Gerçek dünyanın, bilgisayarlardan gelen bilgilerle ve görüntülerle zenginleştirilmesi, daha faydalı ve işlevsel hale getirilmesi konseptini kapsayan bu teknoloji ile geliştirilen oyunda kullanıcı, yarışırken klavye ya da mouse gibi klasik araçları kullanmıyor; araç kontrollerini kendi fiziksel, gerçek hareketleri ile yapıyor.

Lenovo Hız Tutkusu oynama rehberi
Yarışmaya başlamak için ilk yapmanız gereken www.lenovohiztutkusu.com sitesine giriş yapmak. Bir sonraki adım sayfadaki marker çıktısını almak. Oyuna başlamak için yapılması gereken tek şey, çıkış alınan marker’ı kemaraya göstererek direksiyonu kullanmak ve yarışa başlamak. Oyunda en yüksek skoru elde etmek için, yarışı en kısa sürede ve en az hasar puanı ile bitirmek yeterli.

Yapılması gerekenler;
Pistteki Intel® Turbo Boost imgelerini toplamak ekstra bir hız avantajı sağlıyor.

Dikkat edilmesi gerekenler;
Otomobil normal şartlarda standart hızında ilerliyor. Yarışan diğer otomobillere çarpmak, pist üzerindeki yağ birikintilerinden geçmek, otomobili pist dışarısına çıkarmak aracı yavaşlatıyor ve negatif hasar puanı toplamasına neden oluyor.

Lenovo IdeaPad® Y560
Lenovo IdeaPad® Y560 sizi eşsiz film dünyasına davet ediyor. Intel® Core™ i7 ile güçlendirilmiş Y560, Intel® Turbo Boost Teknolojisiyle iş yükünüze göre hızınızı otomatik olarak artırır. Y560, OneKey® Theatre II teknolojisinin yanısıra, JBL® tasarımlı hoparlörleri ile güçlendirilen Dolby® Home Theatre™ teknolojisini beraberinde getiriyor. Yumuşak dokunuşlu Slide-Nav özelliği ile masaüstündeki kısayollara hükmedebilir ve eşsiz bir film ve oyun keyfi sürebilirsiniz.

Önceki İçerikFacebooktan yeni çocuk koruma
Sonraki İçerikAyda 1TLye 3Gli telefon
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz