Ayda 1TLye 3Gli telefon

1
1795

Vodafone markalı 3G’li akıllı telefon “Vodafone 840”ı ayda 1 TL’ye satışa sunuluyor.

Vodafone 840 adlı modeli ayda 1TL’ye alabilmek için öcelikle 18 aylık bir taahhütnameye imza atmanız gerekiyor. Bu taahhütname ile satın almış olduğunuz paketin içeriğinde sınırsız internet bağlantısı da bulunuyor. Her ne kadar bağlantı sınırsız olsa da aylık 100 MB indirdikten sonra adil kullanım koşullarını sağlayabilmek için hızınız düşürülüyor ama bağlantınız kesilmiyor veya herhangi bir ek ücret talep edilmiyor. Bu paketin fiyatı ise 35 TL olarak belirlenmiş durumda.

Türkiye’nin ilk operatör markalı 3G’li telefonu Vodafone 840’ın tanıtımının Orhan Gencebay ile birlikte yapıldığı basın toplantısında konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, “Vodafone Türkiye olarak, 3G+’ın lansmanının 1. yılını geride bırakırken, önümüzdeki dönem için yepyeni, vizyoner bir 3G programını devreye alıyoruz: mobil interneti Türkiye’de yaygınlaştırmak, dileyen herkese, her an, her yerden internetin faydalarını sunmak amacıyla, yepyeni bir dönem başlatıyoruz. ‘Herkese mobil internet’ misyonuyla çalışacağımız bu dönemde, 3G+ teknolojisine ülkemizde yaşayan herkesin ulaşabilmesi ve faydalanabilmesi için altyapı yatırımlarımıza devam etmeyi ve maddi erişilebilirliliği kolaylaştırmayı ve kusursuz bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyoruz,” diye konuştu.

Vodafone 840’ın içinde yine Vodafone tarafından geliştirilmiş bir işletim sistemi kullanılıyor. Facebook, Twitter, Youtube ve Windows Live Messenger’a tek bir tıklama ile ulaşmayı mümkün kılan Vodafone 840’ın 2.8 inçlik dokunmatik bir ekranı bulunuyor. İnternette gezinme için Opera Mini tarayıcısına sahip olan Vodafone 840’ın 2MP’lik bir kamerası bulunuyor. Depolama alanı mikro SD hafıza kartlarıyla 8 GB’a kadar artırılabilen Vodafone 840’ın kampanyasız satış fiyatı ise 299 TL olarak açıklandı.

Önceki İçerikLenovo ve Intelden bir ilk
Sonraki İçerikTürkcell 3G 1 Yaşında Kampanyası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz