Kayıt Defterini Temizleyerek Bilgisayarınızı Hızlandırın

0
1044

Advanced SystemCare
Her zaman bilgisayarımıza farklı programlar kurup sildiğimiz mutlaka oluyordur.Bu programları her yükleyişimizde ve sildiğimizde mutlaka programları ait küçük parcaçıklar kalacaktır ve bu parçacıklarda bilgisayarımızın yavaşmasına neden olacaktır.Bu gibi durumlardan sonra büyük hasarlar ile karşı karışıya kalabilirsiniz ve sonunda bilgisayarınıza format atmak zorunda kalabilirsiniz.

Bu gibi durumlarda ise bilgisayarımıza yardımcı programlar yüklemek gerekebilir.Yani kayıt defterini düzenleyen ve gereksiz program artıklarını silen programları yüklemek gerekebilir.Bu programlar sayesinde bilgisayarımız hızlanır ve sürekli format atmak zorunda kalmassınız.

Kayıt defteri düzenleme programları
Eusing Free Registry Cleaner
Advanced SystemCare
Registry Mechanic
AML Free Registry Cleaner
CCleaner
RegCure
Registry Medic 2008
RegistryFix
RegClean

Bu işlem için birden fazla uygulaması olduğu için kullanımı ve özellikleri açısından Advanced SystemCare programını kullanıyorum.Programın full versiyonunda ise daha farklı özellikler mevcuttur.İlk olarak Advanced SystemCare programını acıyoruz.Daha sonra Advanced SystemCare menüsünden alet çantası bölümüne giriyoruz.
kayıt_defteri_düzeltme
Burdan kayıt defteri birleştirici menüsüne tıklıyoruz.Bu uygulamayı açtıktan sonra size yapılacaklar listesi gösteriyor.Bir sonraki menüden sonra işlemi tamamlanmış oluyor otomatik olarak program gereken işlemleri yapıyor.

kayıt_defteri_düzeltme1

Önceki İçerikSkype Kişi Engelleme Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikGoogle Gmail Şifresi Nasıl Değiştirilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz