Google Gmail Şifresi Nasıl Değiştirilir

8
16007

Gmail Nedir?
Google firmasının e posta servisi olan gmail kapasite ve kullanılabilirlik açısından en cazip ve kulanışlı mail adresi olarak göze çarpmaktadır. İletilerinizi, dosyalarınızı ve resimlerinizi sonsuza kadar saklayabilir ve aradığınız bilgileri kolay bir arama ile ulaşabilirsiniz. Sadece bir e posta hesabı değil aynı zamanda anında mesajlaşma servisi ile maillerinizi kontrol ederken arkadaşlarınızlada mesajlaşabilirsiniz.Bu servisin adıda Google Talk olarak bilinmektedir.Google Spam üzerinde büyük bir çalışma yapmaktadır bu gibi durumlar için titiz bir çalışma yapmaktadır ve canınızı sıkan reklamlardanda kurtulabilirsiniz.

Google Gmail Şifresi Değiştirmek için ne yapılabilir
İlk olarak mail adresinize girini ve sağ bölümde bulunan ayarlar bölümüne giriş yapınız daha sonra ise karşınıza gelen pencereden hesaplar bölümüne giriniz.Buradan ilk karşınıza gelen bölüm şifre değiştirme bölümüdür.
gmail_sifresi_degistirme

Buradan ilk seçeneğe girdiğiniz zaman ise karşınıza şifre değiştirme bölümü gelecektir.3 adet kutucuk çıkacaktır. İlk kutuda eski şifrenizi girmeniz gerekiyor daha sonraki kutulara ise yeni şifrenize giriş yaparsanız işlem tamamlanmış olacaktır.

google_gmail_sifresi_degistirme

Not : Şifre değiştirme işlemi yada Google hesabınızı en garanti ve güvenli yollardan koruyabilmeniz için en iyi işlem Telefon numarası üzerinden doğrulamaktır.Bu işlem kullanmakta olduğunu telefon numaranız üzerinden bir doğrulama kodu yollamaktadır. Bu kod ile giriş yaptığınız zaman ise farklı kişiler hesabınıza zarar veremez yada ele geçiremez.

Önceki İçerikKayıt Defterini Temizleyerek Bilgisayarınızı Hızlandırın
Sonraki İçerikEn Kalıcı Bayan Parfümleri 2014
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

8 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz