Kaybolan Hattımı Nasıl Yenileyebilirim

0
1078

Turkcell Avea Vodafone
Soruyu Gönderenin Adı : Ahmet/ Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:Kaybolan Hattımı Nasıl Yenileyebilirim..Hattım ve telefonum dün akşam çalındı ve hattımı tekrar aynı numarayı istiyorum nasıl yapabilirim  lütfen yardım ediniz

 

Cevap : İlk olarak ahmet geçmiş olsun.Bu işlem için eğer cihazınızın imei numarası elinizde varsa polise gitmenizde fayda var artık eskisi gibi değil cihazın bulunma durumu daha kolay olabiliyor.

Hat için yapılacak işlem ise ahngi gsm operatörünü kullanıyorsanız avea,turkcell,vodafone gereken bayiye gidip yedek simkart çıkartmanız gerekmektedir.Tabi bunu 15 tl gibi bir ücreti bulunmaktadır.Simkartınızı aldıktan sonra içinde olanlar sadece dakikalarınız,sms hakkınız yada kontörlerini vardır..İsimlerini olmayacaktır.Eğer siz simkartınızın bir yedeğini gsm bayilerinden yedekletme işlemi yapmışsanız tekrar geri yükleme yaptırabilirsiniz.

Önceki İçerikFacebook Bu videoyu hazırlamak için günlerdir uğraşıyorum zararlısı nasıl temizlenir
Sonraki İçerikSamsung Galaxy S3 i9300 Download Moda Nasıl Alınır
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz