Facebook Bu videoyu hazırlamak için günlerdir uğraşıyorum zararlısı nasıl temizlenir

4
1279

Facebook Bu videoyu hazırlamak için günlerdir uğraşıyorum” tarzındaki istenmeyen facebook paylaşımları son günlerde kullanıcılara dertli günler yaşatıyor.

Artık facebookda için yeni bir piyasa başladı. Beğendirme yada şunu lütfen beğen şeklinde yeni işimiz ise Facebook Bu videoyu hazırlamak için günlerdir uğraşıyorum şeklinde bir video paylaşımı olarak görünüyor. Tabi bu tarz şeylere tıklama yapmamanız gerekmektedir. Aksi takdirde size bulaşacak ve sizin adınıza çok farklı paylaşımlar yapacaktır. Bu virüse tıklamanız durumunda ise sizden Flash Player yüklemenizi isteyecektir. Daha sonra yükleme işlemi bittikten sonra ise belirli bir süre sonra paylaşıma başlayacaktır. Siz facebookda girmeseniz bile paylaşımlar devam edecektir.

facebook_virüsü_nasıl_temizlenir

 

Tavsiyemiz http://www.facebook.com/settings?tab=applications adresinde karşınıza çıkan tüm uygulamaları kaldırmanızdan yanadır. Bu işlemi yaparken de karşınıza çıkan penceredeki uygulamaya ait tüm hareketleri şeklinde ki kutucuğuda işaretleyip onaylamanız.

facebook virusu

 

Not: Bu söz konusu zararlı internet tarayıcınıza da bulaştığı için ne kullanıyorsanız tarayıcı olarak Google Chrome yada Mozilla Firefox tamamıyla kaldırıp tekrardan yüklemenizi öneririz.

Önceki İçerikKosgeb Nitelikli Eleman Desteği Nasıl Alınır
Sonraki İçerikKaybolan Hattımı Nasıl Yenileyebilirim
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

4 YORUMLAR

  1. Facebookuma hiç giremiyorum hesabınız güvenlük amacı kilitlenmiş diye bir yazı çıkıyor sonra tamam a basınca bişey çıkıyor yükle deyince e posta ve şifre girilecek bir yer çıkıyor giriyorum ama şifre yanlış diyor yani nasıl girerim hesabıma cevap yazar iseniz sevinirim :'( 🙁

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz