İzmir Büyükşehir Belediyesi Wizmir Projesi

0
1249

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 1 Haziran’dan itibaren başlattığı WizmirNET projesi büyük ilgi gördü ve başarılı bir şekilde devam ediyor.İnternet sağlayıcıları izmirlilerin ücretsiz ve hızlı bir şekilde internete bağlanabilmesini sağlayan proje oldukça başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor.Pilot uygulamasında ise Pasaport’ta başladığı “Wizmir”, yüksek hızda kablosuz internet erişimi sağlıyor.Pilot uygulamanın başarılı olmasından sonra ise 8 farklı noktaya kurulan Wizmir hızla yayılmaya devam ediyor.

Wizmir Nerelerde Var?
Gündoğdu Meydanı, Kültürpark (Fuar), Konak Meydanı, Pasaport, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı, Tarihi Havagazı Fabrikası, Buca Hasanağa Spor Kompleksi ve Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde bulunan Wizmir’den herkes faydalanabiliyor.

Wizmir Nasıl Kullanılır?
Akıllı telefon,tablet ve taşınabilir bilgisayarlarda ile kullanılabilen “WizmirNET” adlı bağlantıya giriş yaptığınız zaman bu sisteme telefon numaranızı ve e-mail adresinizi girdikten sonra SMS yoluyla size bir şifre ulaşıyor. Bu şifreyi sisteme girdiğinizde yüksek hızlı internetin keyfini sürmeye başlayabiliyorsunuz. Bu şifrenin 24 saat aynı şifre ile işlem yapabiliyorsunuz.

Önceki İçerikLG G2, G3 ve G4’e Format Atmak
Sonraki İçerikWindows 10’a Android APK Nasıl Yüklenir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz