İş Bankası İşcep Şifresi Nasıl Alınır?

0
22379

İş bankasının sunduğu İşcep uygulaması sayesinde, bir bankadan alacağınız tüm hizmeti tek bir telefonla alabilirsiniz. Havale, eft, cebe para transfer gibi transfer işlemlerinizi sadece uygulamayı açıp bir, iki adımda gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, İşcep uygulaması sayesinde borsaya girebilir, döviz alıp satabilirsiniz. Üstelik döviz alıp satma işlemlerinizi çok az bir al-sat farkı ile gerçekleştirerek, zarar etmekten kurtulursunuz. Dolar’dan Japon Yeni’ne kadar tüm para birimlerini alıp satabileceğiniz bir platform. Ayrıca, vadeli hesap ya da vadesiz hesaptaki paralarınızın özetlerini görebilir, ne kadar para çıkışı olmuş, nereden ne kadar para gelmiş tüm detaylara tek bir tuşla erişebilirsiniz.

İşcep’in avantajları yukarıdakiler ile sınırlı değil. Bir bankadan alacağınız tüm hizmetleri cep telefonunuza yüklediğiniz bir uygulamadan alabiliyorsunuz. Tabi bunun için, İşcep uygulamasını indirmeniz ve İş Bankası müşterisi olmanız gerekmektedir.

Uygulamayı İndirme

İşcep uygulamasını ister bilgisayarınıza ister android ya da ios işletim sistemli telefonunuza kurup, tek tuşla bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bilgisayara İşcep indir: https://www.microsoft.com/tr-tr/store/p/iscep/9nblggh0cs97

Android Telefon & Tablete İşcep İndir: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pozitron.iscep

IOS Telefon & Tableye İşcep İndir: https://itunes.apple.com/app/iscep/id308261752?mt=8

Nasıl Kullanılır?

İşcep uygulamasını yukarıdaki bağlantıları kullanarak yükledikten sonra hemen sol üst köşede bulunan alt alta üç çizgi imlecine tıklayarak, ihtiyacınıza göre “Hesaplarım” kısmından, vadeli vasiz hesap özetlerinize, “Para Aktarma” kısmında eft, havale gibi işlemlere ulaşabilirsiniz. Alt alta listelenen pek çok bağlantıyı kullanarak farklı işlemlere cevap veren güçlü bir uygulama.

Şifre Talebi

Yukarıdaki hizmetlerden yararlanabilmek için İşcep uygulamasına giriş yapmanız gerekmektedir. Bir defa uygulamaya giriş yaptığınızda, artık o cihaz uygulamaya kodlanır ve bundan sonrasında sadece şifrenizi girerek, işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer bir şifre sahibi değilseniz, uygulamayı açtığınızda Müşteri No/TCKN- YKN ve Şifre Geçici Şifre bölümünün hemen altında bulunan “Şifrem Yok/ Unuttum” bağlantısına tıklayın. Açılan bölüme İş bankası müşteri numaranızı altına da cep telefon numaranızı başında sıfır olmadan girin. Yanda bulunan insan siluetine benzer imlece tıkladığınızda anında şifre sahibi olabilirsiniz. Bundan sonra temin ettiğiniz bu şifreniz ile giriş yaptığınızda bu cihazda artık tekrardan müşteri numaranıza ihtiyaç duymaksızın sadece şifreniz ile giriş yapabileceksiniz. Tabi açılış ekranında Hoşgeldiniz “Adınız Soyadınız” ibaresini görmeniz gerekli. Bu ibare altına hemen şifreyi girip, İşcep dünyasının hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

 

Önceki İçerikGüneş Sistemi Nedir? Gezegenler ve Uyduları Nelerdir?
Sonraki İçerikAkbank Direkt Şifre Alma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz