Akbank Direkt Şifre Alma

0
4875

Akbank direkt şifre ile internet bankacılığının keyfini doya doya çıkarabilirsiniz. Bankamatikten yapacağınız işlemlerin çok daha fazlasını, bir bankadan temin edeceğiniz hizmetlerin hemen hepsini direkt bankacılık ile sağlayabilirsiniz. Kullanımı son derece pratik ve kolay anlaşılabilir arayüzü, bankamatik işlemlerinden bile kolay bir kullanım imkanı sağlamakta.

Akbank direkt bankacılık hizmeti için şifreniz gerekmektedir. Şifre almak için https://internetsubesi.akbank.com/webapplication.ui/entrypoint.aspx?INSTANTPASSWORD adresine tıklayın. İlk bölüme TC kimlik numaranızı ya da müşteri numaranızı girin. Güvenlik kısmına, ilgili sorunun yanıtını verin. En alt kısımda bulunan bölüme kart numaranızın son dört hanesini girip devam butonuna tıklayın. İkinci aşamada, şifre bilgilerinizi isteyecektir. Üçüncü aşamada cep şifresi bölümü son aşamada da, direkt internet bankacılığı şifrenizi alabileceksiniz. Böylelikle, dört aşamada şifrenize erişmiş olacaksınız.

Akbank Direkt Şifre Kullanmanın Yararları

  • Mevduat ortanları ve döviz kurlarından yararlanan müşteriler, avantaj ücretleri ile hem paradan hem zamandan kazanç sağlar.
  • Sık sık tekrarlanan ve farklı bölgelere doğru düzenlenen tatil kampanyalarından yararlanma imkanı sağlarsınız.
  • Türkiye’nin pek çok farklı firması ile yapılan işbirlikleri sayesinde şahsınıza özel pek çok indirim avantajından yararlanabilirsiniz.
  • E-Devlet hizmetinizi Akbank Direkt İnternet ile temin edebilirsiniz. Böylelikle, E-Devlet’ten yapabileceğiniz işlemleri bu şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için Akbank Direkt İnternet’e giriş yapıp “e-Devlet Kapısı” düğmesinden istifade etmelisiniz.
  • Akbank Direkt İnternet’e girdiğinizde, Anasayfada bulunan yardımcı düğmeler sayesinde tüm bankacılık işlemlerinizi kolay ve hızlı bir şekilde halledebilirsiniz. Uzun banka kuyruklarında beklemeden, bankamatiklere kadar gitmek zorunda kalmadan, hesaba para transferi, fatura ödeme, kontör yükleme gibi pek çok işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Akbank Direkt İnternet’e Giriş

Hizmetten yararlanmak için, https://internetsubesi.akbank.com/WebApplication.UI/entrypoint.aspx bağlantısına tıklamanız, ardından açılan sayfanın Müşteri Numarası bölümüne, müşteri numaranızı ya da TC kimlik numaranızı girmeniz, alt satırda bulunan bölüme aldığınız Akbank Direkt Şifrenizi girmeniz yeterli olacaktır. Giriş düğmesini tıklamanızın ardından hizmetten yararlanmaya başlayabilirsiniz. Mevcut bir şifresi olanlar ancak bunu unutanlar, hemen Şifre kısmının alt satırında bulunan “Şifremi Unuttum” yazan kırmızı bağlantıya tıklamalı, ardından şifre aldaki kısımları takip ederek, yeni şifresini temin etmelidir. Güvenliğiniz için, Akbank Direkt İnternet şifrenizi hiçbir kimse ile paylaşmayın.

Önceki İçerikİş Bankası İşcep Şifresi Nasıl Alınır?
Sonraki İçerikAsal Çapran Nedir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz