iPod Touch ile Wirofon kampanyası

0
1141

Türk Telekom, çok uygun koşullarla Wirofon özellikli iPod touch kampanyası başlattı.

Türk Telekom, en az 6 aydır aboneliği devam eden tüm bireysel müşterileri için 24 ay taksitle ayda 19,90 TL’ye Wirofon özellikli iPod touch kampanyası sunuyor. Kampanyadan yararlananlar ayrıca şehir içi ve şehirlerarası görüşmelerde sene sonuna kadar her ay 1000 dakika bedava konuşma hakkı ve MP3 formatında 100 şarkı hediye kazanacaklar

Türkiye’nin öncü yakınsama ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, Apple işbirliği ile Wirofon özellikli iPod touch kampanyası başlattı. 30 Eylül 2010 tarihine kadar sürecek olan kampanya ile Türk Telekom bireysel müşterileri ayda 19,90 TL ve 24 ay taksitle iPod touch sahibi olma fırsatını yakalıyor. Türk Telekom müşterileri kampanya ile ayrıca Wirofon ile birlikte şehir içi ve şehirlerarası yapılan görüşmeler için sene sonuna kadar her ay 1000 dakika bedava fırsatı kazanacaklar. GSM yönüne yapılan aramaların dakikası tüm vergiler dahil 9 kuruş, Ev Avantaj tarifeleri ile ise GSM yönüne yapılan aramaların dakikası tüm vergiler dahil 6,5 kuruş olarak ücretlendiriliyor.

Bu kampanyaya katılarak, 8 GB kapasiteli, 3,5 inçlik geniş ekranı, 30 saate kadar ses çalma ve 6 saate kadar video oynatma özelliği olan, Wi-Fi destekli, çoklu dokunmatik ekranlı iPod touch sahibi olmak isteyenlerin en az 6 aydır Türk Telekom abonesi olmaları gerekiyor.

Bunların yanı sıra Wirofon / iPod touch kampanyası ile Türk Telekom müşterileri TTNET Müzik’den MP3 formatında 100 şarkı indirme hediyesi de kazanıyorlar. MP3 kartını aktive etmek için, internet tarayıcılarının adres kısmına  www.ttnetmuzik.com.tr yazarak üye girişi yapmak veya e-posta adresi ile ücretsiz üye olmak gerekiyor. Sayfanın üst tarafındaki E-PIN aktivasyonu linkini tıkladıktan sonra MP3 kartındaki E-PIN seri no ve E-PIN şifresini giren kullanıcılar aktivasyondan itibaren 30 gün boyunca MP3 formatında 100 şarkı indirebilecekler. Diğer yandan TTNET Müzik üyeliği ile aynı zamanda sınırsız müzik dinleyebilecekler.

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.turktelekom.com.tr adresinden ulaşılabilir.

Önceki İçerikTwitter Something is technically wrong hatası ve çözümü
Sonraki İçerikİlköğretim 6. ve 7. sınıf SBS sonuçları açıklandı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz