İphone Ekran Kilidini Unuttum

0
1696

iphone-hızlı-şarj-etme-yolları
Soruyu Gönderenin Adı : Seda özbek / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: İphone 5S telefonum var ekran klidini unuttum ve hatırlayamıyorum.Ekran Kilidini nasıl kırabilirim ve bilgilerime ulaşabilirmiyim?

Cevap : Telefonunuz ilk olarak DFU moduna alınız.Bu işlem için ilk olarak telefonunuz kapatınız ve Güç + Orta menü tuşuna basınılı tutunuz.Apple logosu gördüğünüzde güç düğmesine basmayı bırakın ve ana ekran düğmesine basmayı sürdürün. USB Kablosu, iTunes logosu ve “Connect to iTunes” yazısı bulunan bir ekran görüntüsü göreceksiniz.

İtunes programınız açınız ve iTunes’un Recovery modunda tamir etme modu çıkacaktır.Buradan Restore butonuna tıklayınız ve İOS tekrar telefona yüklenmesini ve kurulmasını sağlayabilirsiniz.Kurulum sonrasında iPhone’unuzu tekrar iTunes ile senkronize edin.Böylece telefonunuzdaki bütün veriler kurtulacak ve telefonunuzu şifresiz hale getirmiş olacaksınız.
Geçmiş olsun…

Önceki İçerikHuawei Ascend G7 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır
Sonraki İçerikMum Nasıl Yapılır?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz