İphone 5S Şarj Sorunu

3
2125

iphone_5_haber021347476396
Soruyu Gönderenin Adı : Kaan / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:Merhaba arkadaşlar iphone 5s kullanıcısıyım geçen çakma şarj aletiyle karıştırdım hemen çıkarıp kendi şarj aletimi taktım ama benim şarj aletimide okumadı şarj edemiyorum arkadaşımın şarj aleti telefonumu şarj ediyor benim kablo etmiyor kafayı yicem …

 

Cevap : Arkadaşım eğer farklı bir ürün ise yani çin ürünlerinden kullanmışsanız sorun yaşabilirsiniz.Yani şarj etme durumu diğerlereine göre daha kötü ve sağlıksız olarak şarj etmektedir.Eğer şarj etmiyor ise garantiye yollayınız ve durumu anlatınız.

 

Önceki İçerikGoogle Sesli Arama Özelliği Nasıl Kullanılır?
Sonraki İçerikSpotify’de Müzik Nasıl Dinlenir? Nasıl Kullanılır?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

3 YORUMLAR

  1. merhaba
    5s imi adıktan 3 hafta sonra telefonum şarjdayken kapandı bi anda ve açılmadı garantiye gönderdim bataryayı değiştirmişler dün telefonumu aldım fakat bu sefer de telefonum şarj olmuyor kırmızı batarya ve şarja takın simgesi çıkıyor fakat dolmuyor ne yapabilirim ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz