İphone 5 ve 5S DFU Mod Nasıl Alınır

0
2626

İphone 5 ve 5S DFU Mod Nasıl Alınır ?
İphone Dfu mod alma konusunda home tuşu bulunan telefonlar için hep aynı işlem uygulanır.
Neden Bu işleme İhtiyaç Duyarız ?
Diğer telefonlarda virüs gibi etkenlerden kaynaklanan telefon hataları meydana gelebilmektedir. Ancak iphone’larda daha çok yazılımsal ya da program yüklemelerinden gerçekleşen hatalarda cihazın kullanım ömrü azalmaktadır . Bu yüzden Dfu moda alarak sağlıklı hale getirmeye çalışırız.

Dfu Mod işlemi Nasıl Gerçekleşir ?

İşlem yeterince basittir. Zaten home tuşu olan bu telefonlarda ve bu sürümlerinde işlemlerin tamamı aynıdır. Dfu mod alma işlemi için bilgisayarınızdan yardım almanız gerekir ilk etapta. Bu yüzden cihaz kutusundan çıkan ara kablo ile cihazınızı açık haldeyken bilgisayarımıza bağlıyoruz. Standart bir işlem olan home + power tuşlarına aynı anda olmak üzere basıyoruz. Bu süre yaklaşık olarak 10-15 saniye kadar olabilir. Bu işlemden sonra cihazınız kapanma işlemini gerçekleştirecektir. Power tuşuna basmak, kapatmanın işlemi olduğundan, cihaz kapandıktan sonra sadece power tuşundan elimizi kaldırıp itunes yazısı gelene kadar beklemede kalıyoruz. Bilgisayarınızın ekranında itunes yazısı ile beraber restore ile ilgili yazı geldiğinde işleminiz tamam demektir.


Son Olarak Dfu Mod Çıkış İşlemi
İşlemin sonuna geliyoruz. Bilgisayar üzerindeki işlemimiz bittiğine göre ara kabloyu çıkarmamız için bir engel kalmamıştır. Ardından rutin işlem olarak home+power tuşuna bas, apple resmini gör sonra da arkana yaslan. İşlem bu.

Önceki İçerikİphone 6 ve 6S DFU Mod Nasıl Alınır
Sonraki İçerikAndroid AVG Antivirüs Programı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz