Android AVG Antivirüs Programı

0
998

AVG Antivirüs Programı Android
Teknoloji geliştikçe telefon bilgisayarların üzerindeki gizlilik sorunları da bir o kadar arttı. Sanal dünyamızın bilgi iletişimi ve depolanmasındaki rolü her ne kadar çok ise bu bilgileri sızdırmak ya da kötüye kullanmak isteyenlerin de sayısı her geçen gün artıyor. Peki ya bu tarz tehditlere karşı nasıl bir savunma izlemeliyiz?
Üstteki sorunun cevabı tabi ki de anti virüs programları. Siz bırakın kendinizi bu işin üstadlarına, onlar tüm tehditlere karşı sizleri korur. Eskiden anti virüs programları sadece sizlerin cihazlarınızdaki kötü yazılımları silmeye odaklı halde çalışırlardı. Şimdilerde ise biraz rekabet ağının çok olmasıyla biraz da etki alanını arttırmak amacıyla koruma statülerini geliştirdiler. Şimdilerde artık sadece kötü yazılım üzerine değil sizin cihazınızın gizlilik problemlerine karşı koruma görevinde ve hırsızlıklara karşı çare olabilme potansiyeline kadar eriştiler.

Yeni nesil anti virüs programlarında cihazlarınıza karşı koruma üzerine bir de sizden tam yetki istiyorlar. Bunun nedeni her alandan sizi korumak adına yapılan çalışma. Bu çalışmalar arasında sadece sizin dosyalar üzerinde hakimiyet kurmaya değil telefonunuz üzerinde de hakimiyet kurmaya eriştiler. Çünkü bu programların içerisinde pil koruma, tuş kilidi, hırsızlık koruması, ram temizleme, gereksiz dosyaları temizleme ve daha sayamayacağımız pek çok nitelik üzerinde etkin rol oynamaya çalışıyorlar. Yani sizin telefonunuz içerisinde ihtiyaç duyacağınızdan daha fazlasını vererek adete olmazsa olmazımsın diyebileceğiniz bir yer edinmeye çalışıyorlar. Aslında bu tarz bir uygulama birden çok uygulamanın aynı platformda çalışarak cihazınızı yormasından da tek bir çatı altında işlerinizi görmeniz büyük bir fayda.
Bu anti virüs programı olabildiğince çok kişiye ulaştığından toplamda 35 dilde hizmet verebilmektedir. Eğer denemek isterseniz android telefonunuzdan Google play’e girerek uygulamayı ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Önceki İçerikİphone 5 ve 5S DFU Mod Nasıl Alınır
Sonraki İçerikAndroid İçin En İyi PDF Uygulamaları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz