İphone 6 ve 6S DFU Mod Nasıl Alınır

0
2644

İphone 6 ve 6S DFU Mod Nasıl Alınır?
Telefonlarınızda olur olmadık yerlerde hata bildirimleri almaya başladığınız oluyor mu ? Ya da aniden kilitlenme yaşadığınız oluyor mu ? Eğer oluyorsa endişelenmeyin, Çünkü göz açıp kapayıncaya kadar bu işlemlerden kurtulacaksınız.
DFU Mod Nedir ve Nasıl Kullanılır ?
Genellikle yazılımsal olarak beliren hatalarda telefonunuz eski performansını yitirmiş bir şekilde bitkisel hayata girdiğine dair sinyaller vermektedir. Bu sinyaller verdiğinde hemen Dfu modu ile bu hatalara bir tokat vurabilirsiniz.

İşlemlere başlamadan önce bir adet ara kabloya ihtiyacınız olacak. Bu kabloyu biri cihaza biri bilgisayara olacak şekilde bağlıyoruz. Arada telefonunuzun açık olmasını da unutmuyoruz. Bu arada bu işlemler bittikten hemen sonra power + home tuşlarına eş zamanlı olarak basıyor ve telefonumuzun kapanmasını bekliyoruz. Bu arada söylemeyi unuttuk, sadece kablo iş görmüyor bilgisayarda, ayrıca bilgisayarınızda itunes programının da bulunması gerekiyor. Telefonunuz kapandıktan sonra sadece power tuşundan parmağımızı çekiyor ve beklemeye devam ediyoruz. İtunes yazısı belirdiğinde ise sonuca ulaşmış oluyorsunuz.
Son Olarak Bu Moddan Nasıl Çıkılır ?
Bilgisayar üzerinde itunes yardımıyla işlemimizi hallettiğimize göre, bilgisayar ile işimiz kalmıyor. Bu yüzden öncelikle bu kabloyu cihazımızdan ayırıyoruz. Sonrasında bir parmağımız home tuşunda diğeri power tuşunda olacak şekilde basılı tutuyor ve cihazı açıyoruz. Bir süre sonra apple ibaresi kaşımıza çıkıyor ve işlem bitiyor.

Önceki İçerikGastrit Nedir? Belirtileri Nelerdir? Nasıl Tedavi Edilir?
Sonraki İçerikİphone 5 ve 5S DFU Mod Nasıl Alınır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz