iOS İçin Gif Oluşturma Uygulamaları

0
1920

apple_logo

Son zamanlarda sosyal ağlarda hareketli resimlerin yani gif resimlerin kullanımının artmasıyla birlikte büyük sosyal ağlardan biri olan Twitter üzerinde de artık gif desteği sağlanmaya başladı. Hareketli resimlerinizi arkadaşlarınızla paylaşarak daha fazla kişiye ulaşmanız mümkün. Bu sayede kullandığımız akıllı cihazlarda gif yapma programlarına da ihtiyacınız olabilir. Şimdi akıllı telefonlarınızda gif yapabileceğiniz programlarını sizin için inceleyelim…

GifBoom

GifBoom

Basit arayüzü ile kullanıcılarına kolay bir kullanım sağlayan ücetsiz bir yazılımdır.Fotoğraflarınızı ve videolarınız kolayca gif animasyon olarak oluşturabilir oluşturdğunuz bu gif animasyonlara uygulama sayesinde çeşitli filtreler ile göz daha hoş bir hale getirebilirsiniz.

İndirmek İçin Tıklayın ->> GifBoom

 

GifYourself

GIFyourself
Diğer benzeri uygulamalar gibi basit arayüzü ile kolay bir kullanım sağlayan bu uygulamada diğer uygulama gibi ücretsiz bir uygulamadır.Sizin yapmanız gereken sadece selfi yani özçekim yaptıktan sorna program diğer herşeyi kendi yapmaktadır.

İndirmek İçin Tıklayın ->> GIFYourself

 

5SecondsApp

5SecondsApp

5SecondsApp programı ile video ve fotoğraflarınızı hızlı bir şekilde gif animasyon olarak ayarlayabilir ve tekrar hızlı bir şekilde facebook,tumblr gibi sosyal ortamlarda paylaşabilirsiniz.Aynı zamanda program sayesinde oluşturduğunuz giflere yazılar ve açıklamalar ekleyebilirsiniz.

İndirmek İçin Tıklayın ->> 5SecondsApp

Önceki İçerikİngilizce Öğrenmek İçin Yararlı Mobil Uygulamalar
Sonraki İçerikSamsung Galaxy S5 Hotspot Nasıl Açılır
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz