İngilizce Öğrenmek İçin Yararlı Mobil Uygulamalar

0
1414

 

Evrensel olarak kullanılan tek dil ingilizce dersek hata yapmış olmayız.Bildiğiniz gibi neredeyse hayatmızda yada kullandığımız tüm araç ve gereçler İngilizce yazılar yada broşürler ile satılmaktadır.Tabi haliyle bizi farklı bir dünyaya itiyor diyebiliriz.Buda ihtiyaç ve zorunluluk gibi bir durum ortaya çıkartıyor.Yani İngilizce biliyorsanız hayatınız biraz daha farklı ve renkli olabilir.Özellikle yurtdışı seyehatlerinizde bunu fazlasıyla anlayabilirsiniz. Piyasada birçok kurs ve eğitim kurumu bulunmaktadır.Bu kurslar ile eğitim alabilirsiniz ama daha çok öğrenmek istersenizde artık İngilizce öğrenmekte için mobil cihazlara kadar girdi ve heran heryerde öğrenme işlemi yapabilirsiniz.Bizde sizin için mobil dünyaya giriş yapan İngilizce öğrenimize yardımcı olan uygulamaları sıraladık.

 

 

Dulingo

duolingo

Heralde son zamanlarda en çok kullanılan İngilizce eğitim uygulamlarından biri dersek yanlış bir cümle kurmamış oluruz.Tabi sadece İngilizce değil birçok dili içinde barındıran bu uyuglama ile çeşitli kelime oyunları ve pratik alıştırmalar ile hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İndirmek İçin Tıklayın ->> Duolingo

 

LearnEnglish Podcasts

learnenglish-podcasts

Dünyaca ünlü dil ve eğitim kurumu olan British Council tarafından piyasaya sürülmüş iddalı bir uygulamadır diyebiliriz.Bu uygulamada birçok bölüm bulunmaktadır ve her bölümdede 2 kişi olarak 20 dakika süreli olarak sorular ve cevaplar şeklinde konuşmalar dinleyeceksiniz.Bu sorulara kendiniz cevap verebilir ve daha hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İndirmek İçin Tıklayın ->> LearnEnglish Podcasts

 

Fluent English

Eğer doğru araçları denerseniz yani Fluent English programı kullanırsanız sizi doğuştan bir İngiliz gibi konuşturacak ve anlamanızı sağlayacak bir başarıya çıkartabilir.Uygulama aynı zamanda kelimeleri tek tek çevirebilir ve farklı sesler ile telaffuzunu doğru bir şekjilde öğrenmenizi sağlayacaktır.

İndirmek İçin Tıklayın ->> Fluent English

Önceki İçerikPES 2015 Tanıtım Videosu
Sonraki İçerikiOS İçin Gif Oluşturma Uygulamaları
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz