Samsung Galaxy S5 Hotspot Nasıl Açılır

0
3399

Telefonu Wi-Fi-hotspot olarak kullandığınızda, telefonun İnternet bağlantısını diğer cihazlarla Wi-Fi aracılığıyla paylaşabilirsiniz. Tabi bu işlemden önce telefonunuzun internet ayarlarını yapmış olmanız ve internete bağlanıyor olmanız gerekiyor.Hangi operatörü kullanıyorsanız internet ayarları için apn ayarlarınızı yaparsanız istediğiniz operatöre göre internete bağlanabilirsiniz.

Apn ayarlarınız için ayarlar bölümünde apna ayarlarını yapmalısınız.Sırasıyla aşağıdaki gibi yaparsanız operatör ayarlarınızı girdikten sonra internete bağlanmış olacaksınız.
Ayarlar
Bağlantılar
Diğer ağlar
Mobil ağlar
Erişim Noktası Adları

Şimdiki yapacağımız ayarlar ile kendi internetimizi telefonumuzda bulunan hotspot özellği ile diğer cihazlara aktarmak olacaktır.Wifi özelliğine sahip tüm cihazlar internete bağlanabilir.
Daha sonra ise Ayarlar >> Bağlantılar >> Hotspot özelliği aktifediniz.Buradan sonra yapacağınız diğer bir durum ise wifi bağlantınız bir şifre belirleminiz olacaktır.Bu şifreyi bilen herkes sizin internet bağlantınız üzerinden intertene girebilir.

s5-hotspot-ayarlari
Yada diğer bir giriş yöntemi ise yukarıdan aşağı doğru slide olarak açtığımız pencrenin hemen yanında ayarlar işaretini görüyorsanız oradanda ayarlar bölümüne giriş yapıp hotspot ayarlarınızı yapabilirsiniz.

Samsung-Galaxy-S5-hotspot

AndroidAp olarak giriş yapabilirsiniz.İsterseniz hotspot özelliklerine girip yapılandır dedikten sonra bu ismide değiştirebilirsiniz.Artık çevrenizde wifi özelliği bulunan herkes internete bağlanabilir.

Önceki İçerikiOS İçin Gif Oluşturma Uygulamaları
Sonraki İçerikAirties Modem Arayüz Şifresini Unuttum
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz